En lille debat: 5 års fildeling og "tyveri" her på

Sjove artikler, mystiske hjemmesider, humoristiske videoer, lækre babes og alle mulige andre underlige gimmicks hører til i dette area. Det er ligeledes her opslag om CAPOT bliver annonceret. Dette er med andre ord Chart Attacks pulterkammer og opslagstavle.

Redaktør: Moderators

Brugeravatar
9
Warnings: 8423
Indlæg: 1029
Tilmeldt: 06 okt 2005, 22:03

Indlæg af 9 »

Tjaa.. Kan godt være at CA står for sammenhold osv. Kunne da også være rigtig hyggeligt dengang. Men synes bare når man går med sådan en polo, kunne der lige så godt stå noget i stil med: "Ført sammen via ulovlig fildeling".. eller ligenende.

Jeg ville heller ikke gå i en Polo shirt hvor der stod Gratis-porno.dk på brystet hvis jeg havde en masse gode venner derinde ;)
DjMail
Chart Attack VIP
Indlæg: 5498
Tilmeldt: 22 apr 2002, 21:10

Indlæg af DjMail »

Well så må du jo for fanden bare lade den fuckin polo ligge i skabet.

Sjovt så fuckin moralsk du er gået hen og blevet bare fordi du er endt ud med at få smidt et nummer i æteren.

Og hva sker der lige med det dit signatur banner ? skulle der ikke stå "medlem af en ulovlig fildelings hjemmeside"

Det er da hamrende dobbelt moralsk at skilte med noget på nettet som du ikke vil skilte med uden for internettets beskyttende rammer.

Som vi kommer længere og længere ud i den her diskution står det mig ret klart at det eneste du vil med det her oplæg er at spille hellig og lade os vide at det der sker er ulovligt. Og du har ret, det er ulovligt, og du har helt ret i at det ville være mere moralsk rigtigt at lave CA lovlig.
Men homie det sker ikke og fjern så det banner i din signatur!!!
Casper
Chart Attack VIP
Indlæg: 281
Tilmeldt: 27 nov 2005, 13:49

Indlæg af Casper »

Måske Kandy´s formulering var en smule "harsk"... men at vende tingene til om han er hellig eller ej, er egentlig forkert i mine øjne. Jeg kan godt forstå hvilken debat han vil starte. Så ærgeligt at folk istedet fører det til debat om personer, fremfor en ide vedr. denne fremragende side.

- Fordi der bruges ord som stjæler osv. gør det dig sku da ikke til typen som bryder ind i huse osv. Når folk kalder mig for Abe, fjols, bøsse osv osv, tager jeg da heller ikke de ord personligt. Det er vel ikke en børnehave, hvor folk ikke kan abstrahere fra ordvalget?

Jeg er ikke tilhænger af ideén om at fjerne request area, og ja jeg bruger det selv. Gør det mig til en skidt fyr, tager jeg det med. Jeg køber stadig pænt mange skiver, dvdér osv. og ja jeg vil fortsætte med at hente musik, og ja jeg vil fortsætte med at købe de albums jeg finder interessante.

Hele ideen bag CA er jo ikke en "hr & fru danmark side", men snare et frirum for ligesindede, som har musik som passion og interesse.

Siden udvikler sig heldigvis konstant, men nogle grundsten kan ikke fjernes, så vælter huset.
Brugeravatar
QrazyLeg
Site Admin
Indlæg: 7156
Tilmeldt: 22 apr 2002, 17:40

Indlæg af QrazyLeg »

Kandy Flozz skrev:Men synes bare når man går med sådan en polo, kunne der lige så godt stå noget i stil med: "Ført sammen via ulovlig fildeling".. eller ligenende.
Øhm nej, så har du netop ikke fattet hvad CA er. Dem der bestiller poloer, rejser land og rige rundt eller mødes privat (uden for CA-sammenhænge) er jo netop ikke dem, der kun bruger request-sektionen. Faktisk er jeg lige ved at påstå det er dem, der bruger den sektion mindst eller slet ikke man ser med de trøjer eller man drikker sig hamrende stiv med. At en bruger requester noget musik, eller opfylder et par ønsker hist og her gør ikke mere for brugeren socialt end blot at være medlem. Hvis man melder sig ind i en fanklub, køber holdtrøjen men ikke tropper op til kampene bliver man heller ikke del af fællesskabet. Så vil man blot i bund og grund associeres med klubben - men man bliver ikke genkendt af andre medlemmer, på samme måde som du ikke skal skrive autografer eller kan gå i fred på gaden fordi der står Ronaldinho på din Barcalone-trøje købt i den lokale Intersport.


Og så lige et par anekdoter om hvad CA er fra min side:

DjMail og undertegnede tilbringer en del tid hos hinanden. Vores snak omhandler ofte CA, piratkopiering, brugere og en helvedes masse andre ting. Vi mødte hinanden første gang til en CA-POT. Sjovt nok finder du ikke ret mange requests fra nogen af os. Jeg tvivler faktisk på DjMail har lavet et eneste... Ydermere går vi på samme studie (ikke samme semester), hvor der så endnu engang er et fællespunkt at snakke om. Noget af den tid, der ofte bliver brugt er på at anbefale numre fra diverse mp3-betalingssider: beatport, djdownload, dance-tunes mv.

I september 2005 var jeg på rus-tur. Kommer i snak med en om en del mellem himmel og jord. Deriblandt computere og musik (ikke nødvendigvis sammenhængende).
- "Hva' kender du det der Chart Attack?" siger den noget lave skæggede mand til mig.
-"Ja for satan, jeg hedder QrazyLeg derinde" er mit svar.
-"Det var da sjovt, jeg hedder Kourinso på boardet"
Hermed var der et kæmpe fællesemne at snakke om og jeg tvivler på ret mange af vores ord omhandlede hvor meget eller lidt musik vi hentede... (det er muligt det er blevet nævnt kort, men vi havde en promille over den grænse hvor man kan huske alt nøjagtigt - klokken var jo 13)

3dotz og jeg har lange sjove samtaler over MSN - den geografiske afstand gør at jeg ikke lige kan snige mig ind til en middag hos ham og fruen, hvilket jeg med garanti ville have benyttet mig af hvis det var mulgt. Vores samtaleemne er oftest hvilken ny film vi har købt i hvilken udgave - eller en lille anbefaling af et album den anden part bare må og skal købe.

Feffes nydelige kæreste har en veninde, der bor herover i Jydeland blandt bonderøve. Faktisk kun lige et par hundrede meter fra "yours truly". Da kvindesnak ofte kan betyde strikkeopskriver, madopskrifter og andet husligt arbejde såsom bedste metode til at stoppe strømper (Sunshine, du følger med her, ik?), så manglede den gode herre et sted at frigøre sig dette østrogenmøde. Så jeg havde den gode mand til at overnatte i min lejlighed denne weekend, hvor den stakkels københavner kom med til en gangfest på kollegiet og efterlod et fornuftigt indtryk.

Alle er relationer jeg ville have været foruden, hvis det ikke havde været for Chart Attack. Og jeg kan nævne flere gode eksempler på møder med folk herinde fra, men jeg synes ikke det burde være nødvendigt. Den er vist gået igennem nu.
www.chartattack.dk og #chart.dk @ EFnet administrator - come join us, it's fun!
"TV is chewing gum for the eyes" - Frank Lloyd Wright
Brugeravatar
9
Warnings: 8423
Indlæg: 1029
Tilmeldt: 06 okt 2005, 22:03

Indlæg af 9 »

Hihi du er nu sød :)

Og nej siger ikke jeg er gået hen og blevet hellig lovlig osv...
Siger jeg gerne vil være det...

Og mht. mit banner, så har jeg det fordi jeg værdsætter de værdier ved forummet som jeg går ud fra du også værdsætter...? Hvilket netop ikke inkludere request area...
Og ville ikke gå med en polo, for det første fordi det er nørdet (dem der vil gå med dem, det er deres sag) men også fordi det udaftil repræsenterer noget andet end hvad mit lille banner gør herinde...
Og nej, smider ikke "flere" numre i æteren end hvad jeg gjorde da jeg kom her, så kan ikke se hvorfor jeg pludselig nu skulle begynde at spille hellig.
Så bare anledningen på sitets 5 års dag, at bringe en diskussion op, hvor jeg kommer med min mening hvorefter jeg beder om jeres...

Og JA! er hammrende dobbeltmoralsk... Det er ALLE! Sidder du og wancker til porn, får en lidt for ung pige til at flashe på cam, eller lignede, er det måske heller ikke noget du vil stå ved i real life?
Måske er jeg bare "flov" over at være på et forum, som jeg personligt synes er godt, men DJs, producere og andre musikentusiaster i min omkreds ikke synes er fedt pga. sidens "grundpille". Så bare fordi jeg har et banner herinde, betyder det så at jeg er en dobbelmoralsk idiot bare fordi jeg ikke gider gå rundt med en polo i real life?

At du så har svært ved at betragte denne tråd fra en objektiv synsvinkel og istedet disser mig, ved jeg så ikke.

Synes bare det er træls at folk skal ødelægge et ellers godt emne, ved at tvivle på mine motiver. Folk vil jo ikke tro på mig når jeg ikke prøver at forhellige mig over andre, da jeg godt stadig er klar over at jeg selv stadig er en af tyveknægtene...

Men sidder nu og overvejer om jeg skal forlade denne side, da min teoretiske lille emne-idé er blæst op til noget omkring at i tror jeg er bedre en alle jer, osv.
Og Mail, du er sgu sikkert bedre end mig på langt mange områder. Du formulerer dig bedre end mig, osv.

Denne tråd oser allerede af masser af indirekte had til mig, grundet af mine værdier og folks gætten på mine motiver.

DERFOR VIL JEG GØRE DET KLART, AT DENNE TRÅD VAR KUN, OG JEG UNDERSTREGER KUN LAVET I ØNSKE OM AT FÅ EN GOD DEBAT I GANG.

Når det er sagt tror jeg det er på tide jeg takker af og siger farvel til dem som har behandlet mig nogenlunde :)
(Skal også understreges at jeg ikke takker af pga. MP3 "problemet". Men pga. den måde folk nærmest indirekte har sagt "SKRID", til mig i denne tråd, hvilket ikke var særlig behagelig replies.)

Bye bye.. (3dotz: Det kan nok godt arrangeres at jeg takker Chartattack.dk for min lærer sang, på bookletet, når den kommer i næste uge via. 6am.dk)
DjMail
Chart Attack VIP
Indlæg: 5498
Tilmeldt: 22 apr 2002, 21:10

Indlæg af DjMail »

Kan da lige fortsætte fra hvor qleg stoppede.

Jeg har gennem mine mange år herinde og på IRC fået opbygget en dælens masse venskaber med folk jeg med garanti aldrig ville have mødt ellers.

Daclown og jeg har ofte været til de samme trance fester, hvor Daclown var på arbejde og jeg var hang around (med vodka i hånden). Men da vi på Chart attack fandt ud af at der altså fandtes et andet medlem derude i verden som også var til disse fester, skulle vi selvfølgelig lige mødes, og siden da har jeg været på nogle crazy ass drukture rundt omkring i landet med denne clown.

En anden jeg har brugt en helvedes masse timer i nærheden af er Fariground som jeg nu arrangere fester med i kbh, og af og til besøger til en druk tur og overnatning på hans sofa.( ikke gode venner nok til at dele seng med ham... hans beslutning :( )

Jeg har i lang tid kørt samtaler med Sensei på msn om div. ting primært omhandlende grafisk design og flash design. Men aldrig rigtig mødt manden, før indtil vi afholdt vores CA julefrokost - hvor manden var tæt på at koste mig mit nye job pga champagne hehe.

En bruger som lego-klodsen har jeg aldrig mødt, og tvivler på det sker, da han ikke kan finde de der above fester.... men ham har jeg satme haft mange gode dikskutioner med her på boardet og irc og tilbage i de dage hvor folk stadig brugte ICQ. Sjovt nok "mødtes" vi over en skoldhed server med warez. Men tror ikke vi er blandt de værste warez pirater herinde mere.

Qrazelyg vil jeg så ikke kendes ved, men lad ham få en solstråle historie.
Brugeravatar
QrazyLeg
Site Admin
Indlæg: 7156
Tilmeldt: 22 apr 2002, 17:40

Indlæg af QrazyLeg »

Der er da ingen der (in)direkte har bedt dig om at skride? Vi er 962 brugere herinde i skrivende stund og man kan ikke være enig med alle uanset hvor gode intensioner man har. Det kan heller ikke lade sig gøre at være vellidt ved alle, hvis man da udtaler sig. Det er en af de risici der er ved faktisk at åbne munden. Jeg er 110% sikker på der nok skal sidde et par brugere herinde der ikke kan fordrage mig - om de så ikke tør sige det må være deres problem. Jeg vil aldrig smide dem ud medmindre de generer mig på andre måder eller sviner mig usagligt til... Men det gælder for alle brugere over for alle brugere - Eksemplet med Duncan/AxL RoZe er vist det nyeste.

At begynde at bakke ud fordi folk giver en lidt modstand er lidt fesent synes jeg. Det er set langt værrere, både her og på IRC. Dog fastholder du dit synspunkt hvilket ikke alle ville have gjort. Så det er da en positiv ting, og gennem den vej vinder man også respekt - hos mig ihvertfald. En der tør kalde en spade for en spade og en skovl for en skovl eller udtrykke at man er uenig i noget...

- Nå ja, glemte sgu da helt Klovnen i mine kontakter... Vi har blandt andet knækket os synkront på et diskotek i Viborg... Nøj der var meget whiskey, Morgan og Gin den aften... :lol:

- Legoklodsen havde jeg en længere forherligende samtale med til den første Above-fest iøvrigt...

Og DjMail bare benægt sandheden fordi jeg i modsætning til Daclown IKKE løber ind i dine flyvende colaflasker...
www.chartattack.dk og #chart.dk @ EFnet administrator - come join us, it's fun!
"TV is chewing gum for the eyes" - Frank Lloyd Wright
Brugeravatar
9
Warnings: 8423
Indlæg: 1029
Tilmeldt: 06 okt 2005, 22:03

Indlæg af 9 »

Måske lidt drasdisk med "Bye bye".. Men forstå det på den måde at jeg nok så småt vil give slip på CA :) Har været herinde et år... Kom som alle andre hertil pga. den store mængde mp3er man kunne finde. Derefter så ændret holdning (Uden at synes at alle andre der stadig har den holdning jeg havde, nu er idioter) hvor jeg derefter sætter en debat igang om hvad der mon skulle til for at gøre et andstændigt respektabelt navn (I musiker/producers øjne) ud af CA..
Derefter synes jeg folk i starten var vældig flinke mht emnet, og derefter gået hen og er blevet ubehagelig, set i den forstand at det egentlig ikke går mig synderligt på, men som jeg egentlig så godt bare kunne undvære i stedet for at pisse folk mere af med mine holdninger, som jeg selv mener er i bedste intention.
Synes selv jeg har formået ikke at tilsvine nogen fordi de lytter til MP3er. Men der har været lige lovlig meget jante en over den, eftersom at jeg beslutter mig for at købe mit musik, hvor jeg derefter ikke skal tro at jeg er bedre end andre, bare fordi jeg nævner det i sammenhæng med det topic jeg oprettede, fordi jeg følte det havde relavans...

Men igen, undskyld hvis jeg har trådt nogen over fødderne i form af at i har synes jeg enten har været dobbeltmoralsk, højrøvet, hellig eller lignende.
Brugeravatar
JayJay^^
Indlæg: 915
Tilmeldt: 22 apr 2002, 15:25
Geografisk sted: Nord

Indlæg af JayJay^^ »

Synes det er fint og få netop dette emne op og vende engang i mellem, netop for og se hvor folk står.
Kunne jo være der skulle kigges på om der skulle ændres noget, hvis hovedparten af brugerne mener det bør nedlægges.. :D
Jeg ser overhovedet ingen grund til og forlade CA, bare fordi man er lidt uenig med vise andre brugere omkring den fil delingen, der foregår herinde, der er flere der har samme holdninger omkring fildeling, som den netop den du har. CA er netop et sted for alle :)
Det er helt sikkert et emne som får mange til og fare op, men umiddelbart tror jeg ikke, at dem der siger indirekte skrid, rigtig mener det, nu er sproget generelt blevet lidt hårdt på CA på det sidste, når det kommer til diskussioner, hvor folk meget gerne vil understrege deres mening. Folk tager i ny og næ et ordentlig skænderi herinde, men det blir da altid godt igen :)

I øvrigt er diskussioner på nettet som denne nemme og misforstå, folk kan nemt tolke indlæg anderledes end brugeren mener det.
:lol:
<---------------------------->
§1 I'm always right
Brugeravatar
9
Warnings: 8423
Indlæg: 1029
Tilmeldt: 06 okt 2005, 22:03

Indlæg af 9 »

@ JayJay:

For mig handler det mest om at jeg kun har lyst til at bruge forummet hvis det er et rart sted at være. Hvis det ikke er det kan jeg jo bare lade være :) En skam men sandt...
DjMail
Chart Attack VIP
Indlæg: 5498
Tilmeldt: 22 apr 2002, 21:10

Indlæg af DjMail »

Kandy jeg tror nu ikke jeg er bedre end dig, men tak for de rosende ord.

Hvis du vil forlade os, så er det din egen sag, jeg vil hverken tale dig fra det eller opfordre dig til det.


Men hvis der ikke skal mere til end denne tråd før du mister modet, så må jeg indrømme at jeg tvivler på hvor meget du egentlig holder af at være en del af CA.

Men forklar mig hvad forskellen er på t.shirt og et banner (ud over geek argumentet) Du siger godt nok at du har banneret grundet de ting du godt kan lide ved forummet, men ville en shirt ikke sige det samme ?

At du føler du ikke kan være herinde fordi dine venner som er djs osv synes det er forkert, så vil jeg vove den påstand at dine venner er ca. lige så dobbelt moralske som du (åbenbart) gerne vil være.

For hvor mange DJs tror du der er herinde ? jeg kan da ihvertfald nævne en del og tvivler på nogle af dem forener deres aktivitet herinde med deres arbejde som DJ, jeg ved at jeg ikke gør og jeg har ofte været ude med riven efter de få DJs som har req. noget under påskud af at skulle spille det ude næste weekend. Men min pointe er at jeg tror der er utrolig få DJs som ikke har vendt en ulovlig mp3 på et spille job, og tror også de fleste i din omgangskred har brudt denne regel. (nu skære jeg lige alle over en kam....sorry) men tror det er et velkendt problem i mainstream DJ kredse at der byttes promoér, spilles ulovlige mp3ér osv.
Selv kan jeg ikke sige mig selv fri, jeg har ved en enkelt lejlighed spillet et nummer jeg ikke havde købt. Og et eller andet sted havde jeg det squ dårligt med det. Dog hjalp det lidt af prisen på det nummer er 200 euro for en limited trykt vinyl.

Og i sidste ende er det vel lige meget hvad din omgangskreds mener om at du bruger tid herinde, jeg har en god kammerat som dagligt omtaler mig som en pirat og til tider prædker om at jeg skal passe på med at blive fanget herinde i forhold til DJ og produktioner i fremtiden. Men selv samme ven har spillet til en CA fest så helt så meget hader han os vist ikke hehe.
Brugeravatar
JayJay^^
Indlæg: 915
Tilmeldt: 22 apr 2002, 15:25
Geografisk sted: Nord

Indlæg af JayJay^^ »

Det er også fuldt ud forståeligt, jeg ville heller ikke være her, hvis ikke jeg synes det var rart :)
Er her personligt hovedsagligt selv pga. alt andet end netop musik delingen der foregår herinde, men jeg er bange for, at hvis man lukker det forum, at aktiviteten på forum stille og rolig vil falde og til sidst nok dø helt ud.
Netop fordi stortset alle nye brugere kommer pga. musik delingen, vil vi hvis det blir fjernet heller ikke få nye brugere der, ligesom dig startede herinde pga. delingen herinde, men derefter hurtigt finder ud af, at der rent faktisk foregår andet end netop det herinde, synes der er rigtig mange gode diskussioner herinde og andre nyttige emner herinde, man faktisk kan kan bruge til en del i hverdagen :)
<---------------------------->
§1 I'm always right
Brugeravatar
9
Warnings: 8423
Indlæg: 1029
Tilmeldt: 06 okt 2005, 22:03

Indlæg af 9 »

Mister skam ikke modet.. Men så længe jeg ikke synes det er fedt herinde, så er der vel ingen grund til at jeg bruger tid herinde, nu hvor CA ikke fylder en hel så stor del af min tid ved pcen som jeres tid højst sandsynligt gør :)
Orker bare ikke at det hele pludselig skulle dreje sig om min mening, når det ikke var det der var min intention med tråden...
kloojve
Mejerist steger speedway-montør
Indlæg: 1985
Tilmeldt: 23 apr 2002, 09:57
Geografisk sted: spætten fühls rede
Kontakt:

Indlæg af kloojve »

er ked af at skulle putte mere salt i såret morten kolding.. men helt ærligt.. det lyder meget plat at som mail siger.. der ikke skal mere end sådan en tråd her til at få dig til at gå fra at dette board er et af de bedste på nettet.. til at du ikek syntes det er fedt..

jeg er 99% sikker på når jeg siger.. at der ikke er en eneste herinde der har noget imod dig.. jeg syntes det er fedt du tager debatten op.. og jeg syntes egentlig det er en god ide at få snakket om det.. dog kan jeg godt tilstå at jeg ikke selv er tilhænger af at fjerne request area.. men som du selv siger det er jo kun en debat..

husk lige det m8 :)

håber stadig at se dig herinde..
Brugeravatar
Cokeline
Chart Attack VIP
Indlæg: 3115
Tilmeldt: 22 apr 2002, 05:41
Geografisk sted: Odense
Kontakt:

Indlæg af Cokeline »

Det er jo klart at det drejer sig om din mening, når du nu afleverede bolden. Jeg ville altid relatere til hvad du siger fordi du har startet tråden og du baserer nok dine udtalelser på dine egne holdninger.

Det er åbenlyst at hvis du har en holdning og der er 80% som ikke er enige med dig og de resterende 19% ikke udtaler sig, så bliver der lidt modgang.

Jeg er ikke imod at du er her men hvis du ikke synes at det er fedt herinde, så kan jeg ærligtalt ikke forstå, hvorfor du så bruger tid på det?
I'm the scene since 1992! and don't f**k with the Elite ^^
Brugeravatar
Sunshine
Herskerinde
Indlæg: 3885
Tilmeldt: 15 aug 2005, 19:54
Geografisk sted: nitusind
Kontakt:

Indlæg af Sunshine »

QrazyLeg skrev:Da kvindesnak ofte kan betyde strikkeopskriver, madopskrifter og andet husligt arbejde såsom bedste metode til at stoppe strømper (Sunshine, du følger med her, ik?)
Jo det kan du tro. Og tak for tippet med eddike, det virkede. De stoppede strømper er også stadig hele, virkelig et godt husråd ;)
Billede
Brugeravatar
9
Warnings: 8423
Indlæg: 1029
Tilmeldt: 06 okt 2005, 22:03

Indlæg af 9 »

Tjaa... Er stadig ikke noget jeg overvejer grundet af resultatet af denne debat... Mere en kulmination af den seneste tids hændelser på boardet.. Synes bare dag for dag at det bliver mindre hyggeligt at være her :( Men kan da nok godt stadig fristes til at besøge bootleg area lidt hvis jeg kommer på noget nyt materiale jeg vil dele med jer...
Brugeravatar
Cokeline
Chart Attack VIP
Indlæg: 3115
Tilmeldt: 22 apr 2002, 05:41
Geografisk sted: Odense
Kontakt:

Indlæg af Cokeline »

Morten Kolding skrev:Mere en kulmination af den seneste tids hændelser på boardet.
Hvad er der sket?
I'm the scene since 1992! and don't f**k with the Elite ^^
Brugeravatar
9
Warnings: 8423
Indlæg: 1029
Tilmeldt: 06 okt 2005, 22:03

Indlæg af 9 »

Jamen synes bare det generelt er stemingen der er dalet.. :( Idioter kommer til og fatter nada.. osv...
Brugeravatar
Sunshine
Herskerinde
Indlæg: 3885
Tilmeldt: 15 aug 2005, 19:54
Geografisk sted: nitusind
Kontakt:

Indlæg af Sunshine »

Morten Kolding skrev:Jamen synes bare det generelt er stemingen der er dalet.. :( Idioter kommer til og fatter nada.. osv...
Helt enig.

Jeg synes det er fedt at du tager den her debat op, som qleg siger at kalde en skovl for en skovl og en spade for en spade, og blive ved med at have den samme holdning og turde stå ved den, selvom mange måske ikke deler din holdning.

Men jeg synes også hurtigt den tråd her har udviklet sig til et slags angreb på dig, men jeg må indrømme jeg opfattede også dine indlæg, efterhånden som denne tråd er blevet fyldt op med indlæg, som om at du var ude på at vise hvor hellig du er og hvor dumme og forfærdelige vi andre er, fordi vi downloader ulovlig musik.
Al respekt til dig fordi du har skiftet holdning, det kan man kun rose dig for. Men du må tænke på hvordan du formulerer dig, for ALT kan misforståes på skrift, og især afhængig af hvem der læser det, kan der hurtigt komme en mening ud af dine indlæg, som måske ikke lå deri..
:)
Billede
Besvar