Review: Transformers

Chart Attacks udgave af Rene ord for pengene. Hvad er hot, hvad er not, hvad skal man ikke bruge penge på og hvad skal man end ikke bruge båndbredde på. Dette forum er ikke kun begrænset til musik, men også film, spil, restauranter, diskoteker. Kort sagt alt, hvad man kan spare penge på eller anbefale.

Redaktør: 3dotz

nco
Site Admin
Indlæg: 6930
Tilmeldt: 22 apr 2002, 01:20
Kontakt:

Review: Transformers

Indlæg af nco »

Så kom min anmeldelse, eller det vil sige at det faktisk ikke er min, men min kæreste som der har skrevet den for mig. Men jeg giver hende ret. Det er altså bare en tæskefed film, og på hendes og mine vegner tøver jeg ikke med at give den 5 ud af 5 CA-logoer. Hendes anmeldelse kommer her:

My name is Optimus Prime

Jeg var så heldig at have en kæreste der fik den super ide, at gå i Imperial og se snig-snig premiere på Transformers lørdag nat. Biografen var ca halvt fyldt med en blandet skare, de klassiske nørder, jesus, mor med børn, skrigende 3 generations invandre, par i grupper og os.

Desuden var det ham fra Carlsberg reklamen der solgte os popcorn og Tuburg øl, (lidt øl konflikt).

Jeg har aldrig været typen der klapper i biografen, men den aften var jeg den eneste. Jeg vil gerne give et lille plus for stemning, men helt ærligt folk burde holde deres kæft, med mindre de havde noget intilligent at råbe. Desværre for mig, var det ikke tilfældet.

Filmen lægger hårdt ud med ørkenkrig og invasion fra en ukendt fjende. Og her møder vi filmens patriotiske helte, uden den amerikanske sødepille. Det er rå action og virkelig godt lavet. Man sidder fast i sæddet, selvom man skal tisse.

Vores (menneske)helt er en teenagedreng med bilmangel, han er en smule american pie - agtig men man vender sig hurtig til ham, og finder humor i hans evige oneliners. Han gør det ret godt som utilpasset ung mand med krudt i bukserne. Vi møder også ret hurtigt hans drømmepige og hendes dumme, fodboldt kæreste.

Filmen har også en forsvars minister, og det er klassiske John Voight. Jeg har set ham i mange b, c-film og husker især Anaconda, hvor han bliver slugt hel. Bvadr. Så jeg lurede lidt på om han var ond eller hvad? Han er effektiv og passer godt til rollen. I samme åndedræt møder vi så superhackerne og deres prinsesse. Hun ser altså godt ud, og jeg er sikker på at samtlige nørder i salen ville ønske de kunne hacke Pentagon på 7 sek og få hendes opærksomhed.

Så kommer filmens første minus (ud af to), jeg vil gerne have lov at døbe det ET-effekten. Det er jo Steven Spielberg der producerer. Hele filmen er holdt i Transformers ånd, men jeg vil gerne have lov at indrømme jeg var ung da jeg så tegnefilmene, så jeg husker ikke alt. Men denne Gettoblaster robot var for meget til min smag. Alle film skal ikke have en Jar Jar Binks figur. Og det er desværre tilfældet næsten hver gang Mr. Steven for lov at udfolde sig. Men som jeg fik hvisket i min øresnegl, var denne robot åbentbart klassisk.

Ellers er alle, og jeg mener ALLE, autobotter og decepticons super godt lavet. De er bygget på de gamle men opdateret. (vi mangler dog en robot der bliver til en pistol, men helt ærligt mangler jeg den ikke) Effekter for effekters skyld er aldrig fede, men her er det så godt lavet (lidt uoverskueligt nongle gange) at alt de gør bliver til WOW. Bumblebee er jo ikke en wolkswagen længere men en supersej camaro, og den måde han opdatere sig selv fra gammel skrot camaro til ny camaro er icenesat, men en fantastisk fed scene!!!
Fantasien bag disse tiltag fortjener meget ros. Jeg har set mange effekt film efterhånden, men Transformers en en stjerne på min film himmel ;)

Som i nok alle ved, er det den originale Optimus Prime stemme, og da den rullede ud af højtalerne sendte det kuldegysninger ud i min krop. Seriøst, det er skægt som lyde kan kan bringe minder frem. Lydeffekterne til denne film er virkeligt effektivt lavet og holder sig op ad de gamle tegnefilm. Jeg vil især fremhæve lydene når der bliver transformeret!
Det bringer mig så til filmens minus nr 2, et mindre minus, men trods alt et minus. Filmmusikken lyder som noget de har stjålet fra Armageddon. Lige en tand for meget..

Plottet er fint, og giver plads til en masse løs humor. Uden at afsløre for meget blomstre der også lidt kærlighed mellem 2 af vores helte, i kan selv gætte hvem, og det er ikke Optimus Prime og Megatron. (Jeg elsker de 2 navne!!!!!!!!)

Dette er klart årets actionfilm for mit vedkommende, (mens vi venter på Bourne). Det er befriende, at mellem alle nye film lavet over gamle tegnefilm, tegneserier mm, findes en der virkeligt er god og holder den gamle stil. Og den skal ses på et stort lærred, eller skærm. Jo større jo bedre!!!

Autobots roll out!

:5af5
nco\\ CHART ATTACK 1999
Administrator and founder of CA
Brugeravatar
QrazyLeg
Site Admin
Indlæg: 7156
Tilmeldt: 22 apr 2002, 17:40

Indlæg af QrazyLeg »

:hello1:

Størrelsen på Bumblebee er iøvrigt ret iøjenfaldende...

Billede
www.chartattack.dk og #chart.dk @ EFnet administrator - come join us, it's fun!
"TV is chewing gum for the eyes" - Frank Lloyd Wright
Brugeravatar
CCK^
Indlæg: 725
Tilmeldt: 24 sep 2003, 21:41
Geografisk sted: 9000 cement

Indlæg af CCK^ »

Nice review :)

Skal så meget ind og se den en af dagene :]
nco
Site Admin
Indlæg: 6930
Tilmeldt: 22 apr 2002, 01:20
Kontakt:

Indlæg af nco »

Jeg er glad for at I kunne lide hendes anmeldelse, og jeg håber at I andre ligeledes vil skrive et par ord om den her i tråden når I har været inde og se den i aften og den kommende tid. Jeg har i øvrigt lige vedlagt et billede af hende på vej i bio.

Billede
nco\\ CHART ATTACK 1999
Administrator and founder of CA
bukkebrusen
Captain
Indlæg: 792
Tilmeldt: 31 dec 2006, 14:43

Indlæg af bukkebrusen »

Har hun en søster? 8)

Er ny i kbh og skal ud og finde mig en at date ^^
He who dies with honor is a dead man!
nco
Site Admin
Indlæg: 6930
Tilmeldt: 22 apr 2002, 01:20
Kontakt:

Indlæg af nco »

Haha, ja det har hun faktisk. Men hun har en kæreste i forvejen.
nco\\ CHART ATTACK 1999
Administrator and founder of CA
niller
Indlæg: 522
Tilmeldt: 22 maj 2006, 20:59

Indlæg af niller »

^^ Så kan jeg sgu godt forstå hun skal pisse hele tiden...
infected PornStar
Proud Chart Attack Member
Indlæg: 2709
Tilmeldt: 29 apr 2002, 13:22

Indlæg af infected PornStar »

niller skrev:^^ Så kan jeg sgu godt forstå hun skal pisse hele tiden...
LOL

---------

og tak for et godt review..
BilledeBilledeBillede
SeZTor
Indlæg: 298
Tilmeldt: 26 apr 2002, 01:00
Geografisk sted: Denmark

Indlæg af SeZTor »

Har lige været inde og se den!!
Fuck den er monster fed, hel klart årets film DAMN!!!
::..=-+-=SeZTor=-+-=..::...:::You don't understand the way I feel:::...
Miikkel :P
Indlæg: 134
Tilmeldt: 07 apr 2006, 19:08

Indlæg af Miikkel :P »

jeg har cd'en hvis det frister :D
zoonestar
[Ltd edition]
Indlæg: 1166
Tilmeldt: 14 okt 2006, 11:13

Indlæg af zoonestar »

glæder mig sygt til at jeg skal se den film.
den lyder så mega nice ;)
EMR
Indlæg: 2489
Tilmeldt: 19 apr 2006, 21:23

Indlæg af EMR »

Fadbamsen er vel til dig NCO? :D
nco
Site Admin
Indlæg: 6930
Tilmeldt: 22 apr 2002, 01:20
Kontakt:

Indlæg af nco »

Haha, nej dog ikke. Den høvlede hun selv. Jeg er mere til cola under filmen.
nco\\ CHART ATTACK 1999
Administrator and founder of CA
Fairground
CA Party Freak
Indlæg: 1486
Tilmeldt: 22 apr 2002, 16:01
Geografisk sted: ..::CPH::..

Indlæg af Fairground »

nco skrev:Haha, nej dog ikke. Den høvlede hun selv. Jeg er mere til cola under filmen.

Haha genialt !
There's no school like the oldschool, and I'm the fucking headmaster!
overlord
Indlæg: 280
Tilmeldt: 27 dec 2004, 13:03
Geografisk sted: DK

Indlæg af overlord »

jeg var inde og se den igår, og jeg var total underholdt gennem hele filmen! Nøj hvor var den møgfed! Tilmed er Megan Fox über hot :) Selv min kæreste syntes den var fed og det siger alligevel en del.

:4af5
GamerManiac
Indlæg: 25
Tilmeldt: 24 jan 2004, 20:56

Indlæg af GamerManiac »

jeg har også været inde og se den..damn en fed film..der er iøvrigt masser af sjov trivia her: http://www.imdb.com/title/tt0418279/trivia
hvor der bl.a. også bliver forklaret hvorfor vi ikke ser en "gun-autobot".

//"If he's an alien robot, then why would he turn into such a crappy car?".
Ace
[Ltd edition]
Indlæg: 1015
Tilmeldt: 24 mar 2005, 19:53
Geografisk sted: Life is like a dick, when tings get hard, FUCK it!

Re: Review: Transformers

Indlæg af Ace »

nco's dame skrev:Man sidder fast i sæddet, selvom man skal tisse.
Jeg tror da pokker du skal tisse meget med sådan en stor dunk cola du har fanget dig der. Får man ikke en en sækkevogn til sådan en stor beholder ?
(ok det var min første tanke, men da jeg læste nedaf kunne jeg se at det var dig som fik øllen, så må i selv rode med det : )
nco's dame skrev:I samme åndedræt møder vi så superhackerne og deres prinsesse. Hun ser altså godt ud, og jeg er sikker på at samtlige nørder i salen ville ønske de kunne hacke Pentagon på 7 sek og få hendes opærksomhed.
lol, kan de ikke det da ?


Rigtigt godt review. Tror godt jeg kan overbevise min kærste om at tage med ind og se den hvis hun læse det her først. Så det hjælper meget :D
Billede
In this house we obey the law of thermodynamics - Homer Simpson
nco
Site Admin
Indlæg: 6930
Tilmeldt: 22 apr 2002, 01:20
Kontakt:

Re: Review: Transformers

Indlæg af nco »

Ace skrev:Rigtigt godt review. Tror godt jeg kan overbevise min kærste om at tage med ind og se den hvis hun læse det her først.
Prøv at se om du kan lokke hende til at skrive en anmeldelse? :)
nco\\ CHART ATTACK 1999
Administrator and founder of CA
Brugeravatar
BB
Chart Attack VIP
Indlæg: 226
Tilmeldt: 26 mar 2003, 22:17

Indlæg af BB »

Jeg er helt enig i anmeldelsen.
Der er smæk på lige fra starten, og man er godt underholdt hele vejen igennem. Rigtig drengerøvs film som man også kan tage damen med ind til.
Ghettoblasterrobotten er også efter min mening lidt for meget af det gode. Dens komiske optræden er for meget. Men ellers syntes jeg der er en god humor i filmen. Specielt da forældrene får øje på megan fox' karakter.
Den får også 5 stjerner herfra.
Og til nco's dame. Jeg er imponeret over at du kan huske så meget omkring de gamle transformers serier. Jeg er ældre og jeg kan ikke huske alt det crap der. Jeg må udfordre dig i en quiz om ubrugelig viden :-)

Hvis i vil have mig undskyldt, så skal jeg lige sætte strøm til min nokia tlf og se hvad den kan lave af ulykker.
BB\\
I'm not so think as you drunk i am...
Brugeravatar
Cokeline
Chart Attack VIP
Indlæg: 3115
Tilmeldt: 22 apr 2002, 05:41
Geografisk sted: Odense
Kontakt:

Indlæg af Cokeline »

nco skrev:Jeg er glad for at I kunne lide hendes anmeldelse, og jeg håber at I andre ligeledes vil skrive et par ord om den her i tråden når I har været inde og se den i aften og den kommende tid. Jeg har i øvrigt lige vedlagt et billede af hende på vej i bio.

Billede
Hun må ha' en eller anden i familien som er single ;)

God og frisk review
I'm the scene since 1992! and don't f**k with the Elite ^^
Besvar