skal request og link sektionen lukkes??

Sjove artikler, mystiske hjemmesider, humoristiske videoer, lækre babes og alle mulige andre underlige gimmicks hører til i dette area. Det er ligeledes her opslag om CAPOT bliver annonceret. Dette er med andre ord Chart Attacks pulterkammer og opslagstavle.

Redaktør: Moderators

Skal request og link sektionen lukkes??

Ja, begge skal lukkes
30
28%
Nej, begge skal bevares
43
41%
Request skal lukkes, men link bevares
7
7%
Link skal lukkes, men request bevares
26
25%
 
Afgivne stemmer: 106

TheJackal
Chart Attack VIP
Indlæg: 2769
Tilmeldt: 22 apr 2002, 09:46
Geografisk sted: FestJylland
Kontakt:

Indlæg af TheJackal »

Luk link og bevar req..!

Jeg synes request er god fx hvis man lige har hørt en bid af en sang og gerne vil vide hvad den hedder... :D
...ja også i mange andre tilfælde for den sags skyld.. :wink:

Og idéen med PM's i req er, efter min mening, god... :D
| Somewhere deep inside me, I found, the child I used to be |
LunaPark
Indlæg: 1067
Tilmeldt: 14 nov 2002, 21:42
Kontakt:

Indlæg af LunaPark »

Stemningen er her for at linkssektionen lukkes, men bevar request !

Det ville da helt klart være en skandale at lukke request, jeg ved snart ikke hvor tit man ser problemer blive løst derinde...Eller små sære, specielle sange, som bliver fundet.
Og ja jeg ved også ind imellem der dukker små håbeløse personer op, hvor man blot kan svare "Kazaa" etc.
Men delt ærligt det gør da ikke det helt store, man lærer så længe man lever...
Mht. at lukke alt undtaget Mix og General, ja så kan man jo lige så godt lukke alt. Eller det ville gi' et forfærdeligt rod, og et topic ville ikke stå forrest ret længe.....

For selvom Chart Attack skal holde lav profil og ikke brede sig for meget, så vil der jo altid kunne komme nye brugere, og nye som skal læres op. Ellers ville vi sikkert gå glip at en masse.

Og så synes jeg da bestemt ikke man skal røre ved Movies Area, måske er det ikke det mest brugte, men dermed ikke sagt at det ikke er atraktivt. Det med filmrequest, ja det kan undværes med SR. Men hvad nu hvis en dag.... Og så er der jo også så meget andet, såsom subtitles, lydspor, og sikkert også en masse som søge hjælp til brænding af film/DVD.
Jeg forstår godt at sikkerheden skal bestå, men det bliver jo svært at være 100% sikker, medmindre man kender personen personlig. Så hvis boardet skal være 100 % sikkert så skal det hele jo lukkes, for så ville der ikke foregå ulovlige ting. Men jeg synes nu man skal ha lov til at være lidt kriminel. For det vel ikke ulovligt, så længe man ikke bliver opdaget :-)
Vi er vel til for at hjælpe hinanden!!
/Lunapark

Det man hører er man selv...... Vi var stive da vi skrev det !
Plys\\
Proud Chart Attack Member
Indlæg: 9
Tilmeldt: 21 maj 2002, 01:28
Geografisk sted: Beyond intelligence...

Indlæg af Plys\\ »

-Lunapark- skrev :
Vi er vel til for at hjælpe hinanden!!
Ja bestemt - men ikke ubetinget...

Jeg er ikke vild med deeplinks på et info/help forum, som hele tiden bevæger sig på kanten af det lovlige (måske snarere på den "forkerte" side af kanten!)

Oprindeligt var CA en hp med deeplinks og tagwall - Yes Sir.
Men der er masser af opmærksomhed omkring deepklinks, og man ser jo ikke nær det omfang af D/L sites mere...
Så skal det være, så kan vi da bevare request, og klare det praktiske udenom boardet.

Det hjælper nok ikke bagefter at sige som Mick Øgendal :
ahmen...je´ vist´ jo ikk´ det var faaaaarligt!?
det var så min mening :P
<CENTER>.:: | +++ Don´t underestimate the Powah of the Plys +++ | ::.</CENTER>
<BR>
<CENTER><IMG SRC="http://home24.inet.tele.dk/rfif/xj.900.jpg"></CENTER>
_WHAT_
Indlæg: 716
Tilmeldt: 15 aug 2002, 10:25
Geografisk sted: Right behind u DONT look back !!!
Kontakt:

Indlæg af _WHAT_ »

Jeg kan da langt fra se nogen grund til at skulle lukke disse forum.
De er da klart til gavn. Hvis de bliver lukket vil vi temmelig sikkert se en del requests flytte over i general sektionen istedet og det syntes jeg da slet ikke hører hjemme.

Når i snakker om faren ved disse forum syntes jeg lidt det er noget fis. Hvis man mener det er for farligt at bruge den del af forumet så kan man jo bare holde sig til de andre dele så har man jo ikke noget med faren at gøre. Det må jo være op til folk selv om de vil tage den "risiko".

Hold dem begge åbent ser ikke nogen grund til andet.
dwr
Moderator
Indlæg: 2795
Tilmeldt: 22 apr 2002, 02:44

Indlæg af dwr »

_WHAT_ skrev:Jeg kan da langt fra se nogen grund til at skulle lukke disse forum.
De er da klart til gavn. Hvis de bliver lukket vil vi temmelig sikkert se en del requests flytte over i general sektionen istedet og det syntes jeg da slet ikke hører hjemme.
Du har slet ikke fattet pointen vel?!
Pointen er, at når request-area er væk så MÅ der ikke requestes mere på CA... Hvilket forresten er FINT med mig...
CA er ikke hvad det har været og jeg forventer heller ikke det nogen sinde blive det mere, men jeg håber sgu det bliver bedre end hvad det er nu. Nu er det nemlig bare et klamt n00b-society...

- DwR
Vær lidt flinkere over for folk generelt og du får det bedre selv.
CrazyBrain
Indlæg: 968
Tilmeldt: 22 apr 2002, 08:29
Geografisk sted: Midtjylland
Kontakt:

Indlæg af CrazyBrain »

Tja... Jeg har ikk stemt, for jeg er ret ligeglad, om de lukkes eller bliver...
Jeg bruger dem aldrig alligevel..

Desuden syns jeg, ligesom what, at hvis man ikk tør bruge dem, så kan man jo bare lade vær..
Billede
Bykovsky
Chart Attack VIP
Indlæg: 370
Tilmeldt: 22 apr 2002, 10:43

Indlæg af Bykovsky »

[quote="D@Rk\"]


Pointen er, at når request-area er væk så MÅ der ikke requestes mere på CA... Hvilket forresten er FINT med mig...


- DwR[/quote]

Nu er det jo ikke alle der har et kæmpe netværk på IRC... derfor skal req ikke lukkes. Hvis req lukker, så er det ligeledes igen noget med at man fjerner er stor del af det, som CA er bygget op omkring - at hjælpe hinanden... :wink:
Dj Beck
Indlæg: 30
Tilmeldt: 23 apr 2002, 15:52
Kontakt:

Indlæg af Dj Beck »

Luk bare dem begge, jeg skriver godt nok næsten aldrig mere her på bordet, men kigger dog en smule med, er simpelthen blevet træt af de lamer topics som der kommer flere og flere af herinde.....

Som nævnt tidligere vil en eventuel lukning af link og request sektionerne, få en del n00b's til at falde fra hvilket fra mit synspunkt ik vil gøre noget, da vi i en tid nu har været overrendt af den slags.... det eneste de er interesseret i er fandeme at FÅ og HA og FÅ og HA hele tiden...... :x

Joh, link og req sektionerne er da smart at ha, meeeeen i disse tider nok os lidt for meget i focus med hensyn til ulovligheder på nettet..... desværre...... der er sku andre og mere kontrolerede muligheder for at dele på en sikrer måde......

CA blir aldrig sig selv igen....... men en stor del af sammenholdet vil dog kunne genvindes hvis bare den "hårde kerne" holder sammen.

I'm Out ;)
Dr. Evil
Indlæg: 268
Tilmeldt: 10 okt 2002, 18:37
Geografisk sted: Frederiksberg

Indlæg af Dr. Evil »

Hvis noget skal slettes, så slet mix-area eller hva det nu hedder, det er det eneste sted jeg ikke ku finde på at kigge i... :wink:
For the love of music!
Haude

Indlæg af Haude »

Evil og andre: hold dog snakken om topic!! ellers kan du bare lave dit eget board, med dit Req og dit eget linkz area :wink: Mix area skal da ikke væk eftersom det jo er et musik board og musik af den bedste slags... vi har jo mange gode (og dårlige :lol: ) megamixere her på siden og lavede jo også yearmixet som blev et rigtig flot resultat!!! så evil hvis du ikke har noget bedre at sige.. :roll:
jeg kan da godt forstå at mange vil blive kede af at man lukker link og req pga de ikke har andre kontakter men aligevel.... (hvis det altså overhoved er grunden? jeg siger ikke jeg selv har gode kontakter ) der kommer hele tiden n00bs til og jeg tror kun det er et spørgsmål om tid før ingen gider være på req mere..! man kan jo allerede se nu at mirc har mange som kun er der og ikke på boardet! mange der req har bare lige faldet over denne her gavebod og req så numre som der ligger 2143 eksempler af på kazaa!!! SLET BEGGE :!:

Med hensyn til Movie så skal den der blive.. hvis man skal begrunde ud fra bybovsky eks så holder den ikke.. jeg fik for lidt siden en kendt film (jalla jalla) her af en men som ikke lå på sharereactor..(kun i tysk)
og så er der jo også mange problemer med codecs osv.. syntes moviez er okay :) ved godt sharereactor også har et godt forum men aligevel.
Senest rettet af Haude 24 jun 2003, 22:40, rettet i alt 3 gange.
Brugeravatar
sensei
Indlæg: 96
Tilmeldt: 22 apr 2002, 08:30
Geografisk sted: Whiskybæltet (nord for KBH)
Kontakt:

Indlæg af sensei »

Det var da på tide at det blev taget op til seriøs overvejelse!!!

Som jeg ser det er CA's status som følger:

Boardet (Request og Links) er blevet en søgemaskine på linie med kazaa, og som sådan er det også udsat for en vis fokus. Hvis man tænker det igennem, så ville det ikke tage lang tid for en eller anden fra apg at infiltrere CA (udover den hårde kerne der kender hinanden personligt...). At vi indtil videre har undgået at blive retsforfulgt (nogen husker måske: "Chart-attack er, i samarbejde med IFPI blevet fjernet fra EZ-Board, da..."), skyldes udelukkende, at folkene bag boardet forstår at beskytte sig selv, og, at vi trods alt ikke (på overfladen) udgør en særlig stor procentdel (promille?) af online-traderiet.

Derudover er moralen på boardet i bund, primært på grund af de små forkælede møgunger der bare ska' ha'.

Dengang jeg kom på, REQ'ede man da, og i starten gerne lidt mere end man hjalp andre (vi var jo alle n00bs engang), men jeg husker da, at man da i det mindste kiggede de andre posts igennem for at se om man kunne hjælpe til, og så snart man kunne, gjorde man da sit for at hjælpe med andres req's. Dengang fungerede boardet ved, at alle hjalp alle, og således fik alle noget ud af det.

Der er mange ting der har ændret sig siden dengang. Bl.a. er det blevet en milliard gange nemmere at få fat i musik. Endda sjælden musik, i alle genrer. Der er snart ingen undskyldning for at req'e noget som helst (det skulle da lige være et sjældent rel, eller noget 0-day). Hverken musik, film eller spil. Det er snart ikke engang hurtigere at hente fra andre i forhold til P2P programmer.

Som jeg ser det, ligger Chart-attacks fremtid i at være en samling af musik-entusiaster, og ikke (åbenlyst) en samling af pirat-kopister. Vi skal med andre ord fokusere på at hjælpe hinanden med gode råd, svar på spørgsmål, og ikke bare bede om musik.

Jeg har stemt at Links-sektionen skal skæres bort (ærlig talt. det er jo en direkte invitation til APG om at lukke os ned... det er sket før, og det sker sikkert igen.). Efter min mening er REQ-sektionen god nok, men under MEGET strengere administration. Hvis man req'er noget der kan findes på kazaa, noget der findes på div. http-sites, eller noget som ikke findes (nogen der har matrix 3? :roll: ), så skal req'et slettes med det samme, uden varsel, og brugeren skal have en "venlig" PM. Hvis det fortsætter, skal vedkommende have karantæne i et stykke tid.
Desuden skal det være forbudt at skrive ftp/http adresser i replies i REQ-sektionen (og alle andre steder for den sags skyld).

På denne måde slår vi indtil flere fluer i samme smæk:

1. Der bliver lukket af for n00bs (i hvert fald dem der ikke gør sig fortjent til at befinde sig på boardet.), og dem der misbruger boardet vil falde fra lige så stille (eller begynde at opføre sig anstændigt, hvilket jo også er ok)

2. Vi undgår at IFPI, APG osv. faktisk har juridisk hjemmel til at lukke os ned / sagsøge os, da de ikke kan bevise at der udveksles på boardet.

3. Dem der faktisk bruger REQ-sektionen til at req'e sjældne rels, har en ægte interesse for musik, og har derfor højst sandsynligt noget at bidrage med.

4. REQ-sektionen vil have bedre mulighed for at tage hånd om lovlige spørgsmål (Hvad hedder den der sang de spillede i P3, hvor omkvædet lød noget i retning af....), hvilket jeg personlig synes er det absolut fedeste ved req-sektionen.

5. Nogle af de gamle CA'ere ville måske vove sig tilbage, og hjælpe til, i den gamle ånd. Som det er nu er det både for usikkert (selvmord?) at hjælpe til, men man ender bare med at give og give, og aldrig få noget igen.

Hvad angår film-sektionen, kan den da godt få lov til at blive liggende, men med samme regler som REQ-sektionen (der er stadig mange der ikke kan finde ud af de forskellige fil-formater / media players, codecs osv...)

Personlig er jeg næsten aldrig på boardet (tror ikke jeg har skrevet mere end 15 posts i år.), så i er velkomne til at sige, at jeg ikke aner hvad jeg snakker om, og at jeg burde blande mig udenom, men nu har jeg i alt for lang tid set CA på vej ned i lokummet, og det ville sq være en skam (hvad skal man så bruge sin dyrt-indkøbte polo til :D )
<center><br>
admin @ #chart.dk@efnet <br><img src="http://home.no/drud/sensei.jpg"><br>
...never mind the bollocks...
Feffe
Site Admin
Indlæg: 1599
Tilmeldt: 22 apr 2002, 01:35
Geografisk sted: Det rigtige sted i DK..... KBH!!!
Kontakt:

Indlæg af Feffe »

jeg gir dig ret sense-basse, men jeg synes måske bare at req og link skal begrænses.

måske skal det slet ikke være muligt at lave et reply i req sektionen, men istedet skal det hele foregå gennem pm.
Senest rettet af Feffe 24 jun 2003, 23:08, rettet i alt 1 gang.
_WHAT_
Indlæg: 716
Tilmeldt: 15 aug 2002, 10:25
Geografisk sted: Right behind u DONT look back !!!
Kontakt:

Indlæg af _WHAT_ »

Det er da muligt at det så ikke meningen der skal requests på brættet så men tror du ikke alle de n00bs som kommer forbi bare ville gøre det alligevel. Det kan godt være vi kan lukke en acc men så laver de bare en ny og poster i general.

Efter min meningen så ville det være en bedre ide at ryde op i de profiler vi har herinde nu. Ud med de useriøse.. har der været et topic om før.
Når det så er gjort så gør det svære at komme ind til board alle og en værd skal ikke bare kunne gå ind og oprette.

Det er mit forslag det kunne være med til at få styr på nogle ting og skære ned i n00bs på brættet.
Bykovsky
Chart Attack VIP
Indlæg: 370
Tilmeldt: 22 apr 2002, 10:43

Indlæg af Bykovsky »

Haude skrev: Med hensyn til Movie så skal den der blive.. hvis man skal begrunde ud fra bybovsky eks så holder den ikke.. jeg fik for lidt siden en kendt film (jalla jalla) her af en men som ikke lå på sharereactor..(kun i tysk)
og så er der jo også mange problemer med codecs osv.. syntes moviez er okay :) ved godt sharereactor også har et godt forum men aligevel.
Jeg var selv en af fortalerne for at der kom et movie area - men jeg synes bare, at vi skal holde os til musikken og så skære det area væk.

Du nævner en film, som jeg er helt sikker på, at du også ville kunne få hvis du lagde et req på SR. På Sherereactor er der et meget stort dansk forum, hvor alle de nye danske film bliver releaset og man kan ligelede finde svar på alle sine spørgsmål i "hjælp" forummet, som også er på dansk.

Film er i dag så nemt at få fat i - det er bare at starte emulen, så kører det af sig selv.... derfor mener jeg ikke, at movie area hører til på CA længere 8)

Hvorfor så ikke skøre games, software m.v. væk ?
Jo, der vil altid være nogen som har spørgsål til hvordan kassen ned i fodhøjde kører og derfor mener jeg ikke, at det skal væk.

Anyway - jeg vil dog ikke sidde med våde øjne såfremt movie ikke bliver skippet - jeg synes bare, at vi lige så godt kan rydde op, når vi nu er i gang.

-----------

Der ud over synes jeg, at det er en super idé at droppe alle release navne på CA - det kan jo være komplet ligegyldigt hvem der har ripped skiven og hvis det som Feffe siger, kan give CA et bedre ry, så ingen alarm herfra.... nogen gange må man også godt lytte til andres mening og det har vi gjort nu...

-----------

Savner de gamle gutter på CA, men jeg hænger fast i håbet om at bøtten en dag vender, som man siger.... :wink:
Feffe
Site Admin
Indlæg: 1599
Tilmeldt: 22 apr 2002, 01:35
Geografisk sted: Det rigtige sted i DK..... KBH!!!
Kontakt:

Indlæg af Feffe »

jeg har i skrivende stund sendt en pm til diverse moderaters på CA hvori jeg foreslår at alle relnavne blir bandlyst på CA. det vil sige at det ikke er tilladt at poste rel navnet på det nr. man skal ha.

Jeg håber det blir vedtaget og at vi derved kommer i bedre lys.

-Feffe
Zlinky
Chart Attack VIP
Indlæg: 1131
Tilmeldt: 17 maj 2002, 14:48

Indlæg af Zlinky »

Jeg har stemt at links sektionen skal lukkes.. - jeg synes også godt at movies/game software etc... kunne lukkes. Hvis man har et problem med ens computer, så kunne man jo skrive det i general som mange gjorde på et tidspunkt, eller man kunne oprætte et nyt forum til det og derved slette det andet. Jeg synes at Req area skal forblive åbent, med andre regler... fx som nogle nævner med at man skal svare i en pm/msn/icq/aol eller hvad folk nu bruger... og at man skal holde rls navnene udenfor... med mindre at det er livsvigtigt at man får lige præcis dét rls.

Jeg synes at der skulle være følgene forums:

Music request area
General Area
Hardware/Software (self 0 reqs)
Review area

Det var bare min mening...


Update --->

Det jeg mener med at oprette et nyt forum er kun til problemer med hardware, software (her under også forskellige film formater). Det meste nyttigt software og spil kan jo findes på sharereactor...
Billede
YaKuZa_MaB
Site Admin
Indlæg: 2410
Tilmeldt: 22 apr 2002, 08:38
Geografisk sted: Well APG Would sure like to Know That ;-o
Kontakt:

Indlæg af YaKuZa_MaB »

Jeg vil så ikke helt give Zlinky ret jeg synes sku at Games,Software and hardware areaet fungere helt fint!!!

Jeg har skrevet tilbage til feffe på hans lille Pm og fortalt ham at jeg synes det er en god ide!!! 8) og jeg håber at alle de andre moderators også stemmer op om ideen!!

I'm Out
Billede
-=[Chart Attack Admin]=-
-=[[url=irc://irc.inet.tele.dk:6667/chart.dk]#Chart.dk @ Efnet[/url]]=-
psylenz
Indlæg: 160
Tilmeldt: 19 aug 2002, 16:48
Geografisk sted: Iben Hjejles navle
Kontakt:

Indlæg af psylenz »

Jeg mener at begge Areas skal bevares! Det hænder at jeg mangler en sang, eller bare titlen, det med PM er en god idé :) Jeg har godt nok aldrig været særlig aktiv i Links sektionen, men synes det er iorden den er der for dem der bruger den.

Dem der mener at Req. sektionen skal "nedlægges" kan jo bare la' være med at bruge den. Selvom man ikke bruger den, behøver den jo ikke at skulle slettes.

@ Kloojve:
Hvordan kan du mene at alt skal slettes, bortset fra Mix- og General sektionerne? Du er selv Mod for Review Area'et og jeg læste at du syntes denne sektion var en god idé :wink:
devista
Indlæg: 16
Tilmeldt: 20 jun 2003, 18:47

Indlæg af devista »

hvis i lukker begge sektioner, så kan det være blive en hel fin hjemmeside i får jer. folk kan diskutere, sende sjove links osv. og newbies der kommer forbi bare for at req, bliver sgu ikke ved hvis det ikke fører til noget.
Disc0ne
Indlæg: 58
Tilmeldt: 23 nov 2002, 00:48

Indlæg af Disc0ne »

jeg syntes osse i skulle lukke begge 2 da det her slet ikk r mere sikkert end at sidde og reqqe på irc det r lige til den forkerte kommer herind og ser hvad der sker så er balladen løs og har i egentlig ikkk bygget et godt netværk til hinanden efterhånden ?
kan godt ske jeg burde blande mig udenom man der er sg en masse mennesker på chart.dk der ikk engang var der da jeg rejoinet jeres chan fra et lille år siden ..
pointenmed det jeg skriver er pas på !!!
Besvar