2 fast 2 furious...

Chart Attacks udgave af Rene ord for pengene. Hvad er hot, hvad er not, hvad skal man ikke bruge penge på og hvad skal man end ikke bruge båndbredde på. Dette forum er ikke kun begrænset til musik, men også film, spil, restauranter, diskoteker. Kort sagt alt, hvad man kan spare penge på eller anbefale.

Redaktør: 3dotz

Echelon
Indlæg: 154
Tilmeldt: 22 apr 2002, 16:06
Kontakt:

2 fast 2 furious...

Indlæg af Echelon »

Jeg ville lige høre jeres mening om denne film, da jeg lige var inde og se den igår, og jeg må indrømme at jeg blev lidt skuffet.

Jeg ved ikke hvorfor jeg kan kan komme med negative omtaler i øjeblikket, men det er nok fordi at jeg har for store forventninger til sommerens store film :roll:

I mine øjne var bilerne i filmen ikke så fede som i 1'eren. Lyden af biler der bliver fuldstændig "bålet" af ud af motorvejen er eminent, fornemmelsen af fart er kanon på grund af kamera-føringen, og skuespillernes klamme hænder på rattet medvirker til at man sidder og bider sig fast i biografsædet, for ikke at falde af i svinget! MEN! Når kamereraet så FEJLAGTIGT bevæger sig hen over speedometret, falder det HELT til jorden! 130 mph som max!!?? Hvad er det!?!? Min opel corsa B med 100hp kunne gøre det samme... ØV! Og politiet har INGEN problemer med at følge med dem. Det skulle da være sådan at når deres mega vilde biler, med turboen på størrelse med dem man finder i en mellemstor lastbil, og med deres 2 store tanke med NOS, bliver banket op i det røde felt, rammer de 280 - 90 kmh!! Og politiet skulle da forvandles til små hvide pletter i baggrunden! Helikopter piloterne skulle svede hele cockpittet til, mens de febrilsk presser deres propeller til det yderste for at følge med de larmene biler! Men NEJ, politiet ligger stille og roligt i røven på evoen, uden nogen specielle tegn på at have problemer med hastigheden, mens vores hovedperson river og flår i gerstangen, for at presse de sidste hp ud af den ellers super hurtige lancer evolution. Men på trods af at han skifter et gear ned, næsten 4 gange, sker der intet! Jo man ser hvordan flammerne ud af udstødningsrøret bliver blå, når lattergassen forvandler de medkørende biler til slørede pletter, og hvordan g-kræfterne fra det voldsomme optræk er ved at få chaufføren til at besvime, men hvad ser man når chaufføren ser i bakspejlet???? En fed politimand, der sidder og drikker kaffe, i sin politibil, uden tegn på udmattelse på trods af den store hastighed!! NEDTUR!!

Men endnu engang, lyden af bilerne er EMINENT!!!!
igloen
Indlæg: 387
Tilmeldt: 30 apr 2002, 13:33
Geografisk sted: På Coke-LINE's stjålne cykel!

Indlæg af igloen »

Ja, jeg er helt enig med dig!
Blev også meget skuffet da jeg så den! Syntes heller ikke at det var den mest spændende handling...! Og som sagt så var der jo det med de politibiler...! Det holder fandme ikke at sådan en skralderkasse til politibil kan følge efter de Top tunnede biler!!?

Vil nok give filmen 6 ud af 10 Kartoffler :lol:
...::// Team AuG \\::...
Billede
YaKuZa_MaB
Site Admin
Indlæg: 2410
Tilmeldt: 22 apr 2002, 08:38
Geografisk sted: Well APG Would sure like to Know That ;-o
Kontakt:

Indlæg af YaKuZa_MaB »

Den film er bare for fed!!! men jeg ville gerne vide om der er et sted hvor man kan se billeder af alle bilerne???
Billede
-=[Chart Attack Admin]=-
-=[[url=irc://irc.inet.tele.dk:6667/chart.dk]#Chart.dk @ Efnet[/url]]=-
3dotz
Members of the Newlyweds
Indlæg: 2879
Tilmeldt: 22 apr 2002, 05:28

Indlæg af 3dotz »

Jeg har lige været inde og se den, og jeg synes den er kanon

Lyden betyder alverden og den er der masser af. Bilerne er også kanon, og jeg kom til at tænke på det kommende Need for Speed: Underground, hvor man selv skal style sine slæder.

Mine forventninger til filmen var ikke specielt store, så jeg har ikke haft svært ved at få indfriet mine forventninger og jeg skal være den første til at købe den på dvd, når den engang udkommer.

Lagde dog godt mærke til det med politibilerne, men det må man jo leve med.

Jeg giver den 8 drengerøve ud af ti hestekræfter
...
Vincent de Moor - Flowtation. Total yndlingsnummer.
Dr. Evil
Indlæg: 268
Tilmeldt: 10 okt 2002, 18:37
Geografisk sted: Frederiksberg

Indlæg af Dr. Evil »

Jeg har også lige været inde og se den, og jeg synes den var fed! Seje biler og god historie... Ka godt lide at de har fået musikeren Tyrese med i den, som faktisk spiller godt... :D
For the love of music!
TheJackal
Chart Attack VIP
Indlæg: 2769
Tilmeldt: 22 apr 2002, 09:46
Geografisk sted: FestJylland
Kontakt:

Indlæg af TheJackal »

Synes det var en udemærket film... :D
Men lidt tyndt og forudsigeligt plot... :? :D
...men okay..det kan man godt lære at leve med, med de damer og de fede biler der er med... :wink: :lol: :D
| Somewhere deep inside me, I found, the child I used to be |
eyeless
Indlæg: 67
Tilmeldt: 09 maj 2002, 19:30
Geografisk sted: Vest Jylland

Indlæg af eyeless »

Var inde og se den igår, synes også der var en tynd handling i filmen! Men fede biler, dejlige piger, og feed lyd! Synes 1eren var bedre, men skal helt sikkert have 2eren på dvd også!!

<center><img src="http://www.home.no/eyeless/eyeless.jpg"></center>
SkinneR^
Indlæg: 114
Tilmeldt: 04 sep 2002, 08:18
Kontakt:

Indlæg af SkinneR^ »

jeg syntes oxo det er en vold fed film !!!

jeg kan ikke helt forstå det du siger der Echelon det med politiet for de kan jo ikke fange dem ligegyldig hvad de gør og de vælder rundt i deres standart biler og kører ind i hinanden så.....

men ok hver sin mening
Echelon
Indlæg: 154
Tilmeldt: 22 apr 2002, 16:06
Kontakt:

Indlæg af Echelon »

He, nej de fanger dem ikke, men har jeg ikke ret i at de ligger lige bag dem hele tiden?

Prøv at sæt dig ind i en Mitshubishi Evolution IV med lattergas, og provoker en politibil... Første gang du kæler lidt for speederen i et monster som den bil jo er, vil alle politibiler og politihelikoptere forsvinde ud i horisonten :wink:
Normalt er det jo filmen der overdriver, men lige i det tilfælde er det altså filmen der (på det groveste) undervurderer Mitshubishiens enorme kræfter. Hvis ellers de har pillet begrænsningen i den bil, og har leget lidt med motoren, samtidig med at de har lagt lattergas i, vil den snildt rende omkring 300+ km/t, og den kommer derop RIGTIG hurtigt... Og det kan hverken politiets helikoptere eller biler matche. Men det kan de altså i den film, og det er det der gør mig lidt ked... :roll:
YaKuZa_MaB
Site Admin
Indlæg: 2410
Tilmeldt: 22 apr 2002, 08:38
Geografisk sted: Well APG Would sure like to Know That ;-o
Kontakt:

Indlæg af YaKuZa_MaB »

@Echelon Ja det kan godt være at når du sætter dig ind i en bil som den evo at du så bare kan flyve fra politi og alt andet men tænk lige på det er ikke nemt at svinge frem og tilbage mellem biler med 300 kmt!!

Desuden kan jeg sige dig en anden ting!!! i USA bruger de ikke kun Standart bliver til deres politi og deres helikoptere kan jeg godt fortælle dig at de kan følge med det er der slet ingen tvivl om for en Heli ligger i luften og har næsten ingen forhindringer det vil sige den kan holde en max speed konstant hvorimod en bil på jorden skal dreve og bremse og den slags derved falder dens gennemsnit hastighed derfor vil en heli altid nakke en bil lige meget hvad!!!

Men okay hvad ville det fede være i 2 fast 2 furious his de bare gik fra alle biler???
Jeg ved så ikke helt om du er vildt kendt inden for NOS'ens verden for efter hvad jeg ved og jeg ved sku ikke meget så er der lige en lille ting der hedder en mortor og selv en moster evo motor har et absolut max der hedder at den kan kun tåle nos i så mange sec ellers har du ingen motor mere!!! så det er begrænset hvor meget du kan bruge det eller er det bare mig der fatter Keinde??? :lol:
Billede
-=[Chart Attack Admin]=-
-=[[url=irc://irc.inet.tele.dk:6667/chart.dk]#Chart.dk @ Efnet[/url]]=-
Echelon
Indlæg: 154
Tilmeldt: 22 apr 2002, 16:06
Kontakt:

Indlæg af Echelon »

@Yakuza_mab
He nej det er ikke dig der fatter keine :D Men det der sker når du "sprøjter" NOS ind i motoren, er at du giver din motor en MEGET bedre og MEGET koldere benzin/luft blanding, og du presser motoren til det yderste (meget forenklet). Det der gør at du ikke kan køre med det konstant er at selvfølgelig kan motoren ikke holde til en sådan belastning i ret lang tid af gangen. Men man kan sætte NOS op forskelligt jo. Man kan gøre sådan at det bliver aktiveret når motoren kommer op over et bestemt antal omdrejninger, eller man kan (som de gør i 2f2f) selv aktivere det for fulde hammer når man vil fremad.
Du siger godt nok at politiet har vilde biler i USA, og det er rigtigt (det har de dog også i dk), men det forklarer ikke hvorfor de så let som ingenting kan følge med en toptunet Evo. Du skal tænke på at det ikke kun er motoren der er absolut overlegen, men også undervogn, bremser og aerodynamik. Og disse ting burde ISÆR give evoen en fordel i tæt trafik.

Du har ret med helikopterne, de har en fordel, men som de viser det i filmen, presser de virkelig deres superbiler til det uderste, og det burde i det mindste give politiet sved på panden. Men det gør det ikke, og det er det der irriterer mig...

Kan du se det?
Echelon
Indlæg: 154
Tilmeldt: 22 apr 2002, 16:06
Kontakt:

Indlæg af Echelon »

@yakusa_mab

Citat: Men okay hvad ville det fede være i 2 fast 2 furious his de bare gik fra alle biler???
Citat slut

Det fede ville være at så ville filmen leve op til forventningerne, for tro det eller ej, det ville en EVO gøre i virkeligheden.
Brugeravatar
sensei
Indlæg: 96
Tilmeldt: 22 apr 2002, 08:30
Geografisk sted: Whiskybæltet (nord for KBH)
Kontakt:

Indlæg af sensei »

Sig hvad i vil om bilerne... personlig er jeg ikke helt vild med vold-stylede japanske biler (selv om evoen sparker røv). Desuden har hver amerikaner og hans hund en eclipse for tiden. Det er egentlig ikke en særlig fed bil.

Hvad angår drengerøvsfaktoren, så skulle i prøve at hente nogle klip fra det engelske top gear-program (evt se gone in 60 secs igen)...

Derudover har jeg sjældent set så fesen en film. Plottet er helt og aldeles latterligt, biljagterne er alt for banale (hvor mange gange har man kørt ud over en bro der var ved at åbne?!?), og "nyheds-værdien" af NOS, som løftede 1'eren, er om ikke væk, så stærkt aftaget. Det er et koldt og kynisk forsøg på at lave flere penge på 1'erens i øvrigt ufortjente success.

Prøv at sammenligne handlingen i point break med the fast and the furious (erstat surfing med biler). Desuden ligger skuespillernes præstationer laaangt under 1'erens.

Generelt en elendig efterfølger til en middelmådig og særdeles uoriginal etter.

Man skal godt nok være bil-fanatisk (og det er jeg i overvældende grad), for at synes at filmen er god.

3/10
<center><br>
admin @ #chart.dk@efnet <br><img src="http://home.no/drud/sensei.jpg"><br>
...never mind the bollocks...
3dotz
Members of the Newlyweds
Indlæg: 2879
Tilmeldt: 22 apr 2002, 05:28

Indlæg af 3dotz »

Det er da lidt sent du har fået set 2 fast 2 furious

Men filmen skal ikke ses for handlingens skyld. Vi er forresten fuldstændig enig i at etteren er Point Break på hjul, men jeg tror de fleste ser de to film for lyden og ikke handlingens skyld.

Uanset hvad så er det en film, som kommer til at stå på min dvd-hylde.

...
Vincent de Moor - Flowtation. Total yndlingsnummer.
Brugeravatar
sensei
Indlæg: 96
Tilmeldt: 22 apr 2002, 08:30
Geografisk sted: Whiskybæltet (nord for KBH)
Kontakt:

Indlæg af sensei »

så den da den kom som dvd-rip...
synes lige jeg ville skrive min mening...

hvad angår bilerne i filmen:

Brian Spilners evo: rallybil med nummerplader. som sådan har den som standard en relativ lav gearing, og relativ lav topfart. Desuden skal man lige huske at tage højde for, at der kun ligger en 2-liters rækkefirer i den, med ikke mere end 271 hk... Evo'ens primære force ligger i undervognen, ikke i accelerationen (5.3) eller topfarten (250). Det skal lige siges, at det ikke er muligt at vride mange flere hestekræfter uf af den lille motorblok (den er naturligvis allerede forsynet med turbo).

Rome's Mitsubishi Eclipse Spyder(den efterfølgende generation af den bil Spilner kørte i 1'eren), er en endnu mindre sportslig bil. Den kraftigste version er forsynet med en v6'er med 210 hk. Den er nok nemmere at tune pga denm større slagvolumen, men den er hæmmet af sin SOHC konfiguration.

Suki's Honda S2000 er absolut berettiget, primært på grund af dens 2 liters 4 cylindrede motor der udvikler 237 hk uden turbo(!), primært på grund af dens variable ventilstyring (v-tec). Dette er muligvis den bedste 4-cylindrede motor i verden.

Der er så også diverse toyota supraer, nissan skylines og sådan, som sjovt nok ikke får en hovedrolle, på trods af, at det er muligt at tune disse til over 1000 hk...

en anden genganger fra 1'eren er en Maxda RX-7, som udskiller sig ved at have en wankel-motor. dvs ingen cylindre, hvilket man ganske korrekt kan se i 1'eren, idet starten går på det indledende race (når kameraet kører igennem motoren og ud ad udstødningsrøret...)

vi får også lov til at se lidt amerikask muskel i 2f2f... der er en Dodge Hemi Challenger, samt en Chevrolet Yenko Camaro, begge med 425 hk fra en enorm v8'er. Det var i øvrigt ikke nødvendigt at gøre noget ved disse biler... de *ER* bare badass....

der er i øvrigt også en ferrari 355 (den de bryder ind i).

hvad angår politibilerne, kan man rolig gå ud fra, at de kan køre hurtigere end 250 km/t, som er topfarten på den kraftigste af de 2 biler. Desuden er det normalt for politiet at holde afstand, så længe jagten foregår på en motorvej.

hvad angår NOS (Nitrous Oxide), så øger det explosiviteten i benzinen, og stiller således ganske rigftig extremt høje krav til motorens holdbarhed. Man vil derfor normalt udstyre motoren med mere hårdføre interne dele (stempler, ventiler osv.), så det kan holde til det.

nogle spørgsmål? :lol:
<center><br>
admin @ #chart.dk@efnet <br><img src="http://home.no/drud/sensei.jpg"><br>
...never mind the bollocks...
Dr. Evil
Indlæg: 268
Tilmeldt: 10 okt 2002, 18:37
Geografisk sted: Frederiksberg

Indlæg af Dr. Evil »

mekaniker?
For the love of music!
Echelon
Indlæg: 154
Tilmeldt: 22 apr 2002, 16:06
Kontakt:

Indlæg af Echelon »

Nej ikke sørgsmål, men jeg er lidt uenig i den vurdering af tuning-"abiliteten" ved en EVO. Prøv at skele til sverige og se hvor mange heste de har fået puttet i en gul monster EVO deroppe. Det nærmer sig vist de 700 eller mere. Men det er også et ekstremt eksempel, men det burde da nok kunne lade sige gøre at få den deroppad...
YaKuZa_MaB
Site Admin
Indlæg: 2410
Tilmeldt: 22 apr 2002, 08:38
Geografisk sted: Well APG Would sure like to Know That ;-o
Kontakt:

Indlæg af YaKuZa_MaB »

Du kan helt sikkert tune en EvO men den når aldrig i nærhenden af en supra eller Skyline de er alt for syge især fordi deres motore bare kan vold tunes og stadig holde!! med lidt modefikationer!!!
Billede
-=[Chart Attack Admin]=-
-=[[url=irc://irc.inet.tele.dk:6667/chart.dk]#Chart.dk @ Efnet[/url]]=-
3dotz
Members of the Newlyweds
Indlæg: 2879
Tilmeldt: 22 apr 2002, 05:28

Indlæg af 3dotz »

Man kan voldtune en del biler og de kan også køre stærkt, men du skal en tur til Le Mans for at se, hvad sådanne slæder kan holde til.

Det er ikke småting, men for fanden hvor lyder de godt. Dodge (Chrystler) Viper er jo tidligere vanevinder på Le Mans og i USA og Europa på racerbanerne.

Chevrolet Corvette larmer som bare pokker og har også vundet Le Mans.

Nissan Skyline har både deltaget i Le Mans i den store klasse og været pacecar på Le Mans og den er fand** fed.

Der er masser af fede biler i 2f2f. Man skal bare ikke se dem på grund af realismen for aldrig er en quarter mile blevet kørt så langsomt.

Hvem husker ikke afslutningen på etteren. Dominic og Bryan ligger og hjerner afsted. Har skiftet gear op så mange gange, at de må være i 17. gear og alligevel tager det mere end to minutter for dem at passere jernbanebommen. Jeg ved ikke med jer, men min mave er bedre tunet end de biler.

Til gengæld er det ultimative 'se fede biler' sted Le Mans i Frankrig. Glem biludstilllinger for det er på Le Mans entusiasterne kommer og viser deres biler. Her er bilerne så fede, at man ikke engang gider kigge efter Ferrari.

Desværre er det ikke den type biler som vises på film.

...
Vincent de Moor - Flowtation. Total yndlingsnummer.
Brugeravatar
sensei
Indlæg: 96
Tilmeldt: 22 apr 2002, 08:30
Geografisk sted: Whiskybæltet (nord for KBH)
Kontakt:

Indlæg af sensei »

Dr. Evil skrev:mekaniker?
nope... har bare en meget sund interesse for alt med 4 hjul og en motor... :D

btw.. det kan umuligt lade sig gøre at få evoéns 4-cyl 2.0'er til at udvikle 700 hk (ikke uden at skulle ombygge motoren mindst en gang om ugen), uden at have lagt en anden motor i, hvilket jo er ganske normalt alligevel i de kredse...

hørte engang om en der mente at hans m3 var for langsom... så han smed en 6-liters amerikansk v8'er i... 600 hk :x
<center><br>
admin @ #chart.dk@efnet <br><img src="http://home.no/drud/sensei.jpg"><br>
...never mind the bollocks...
Besvar