FUCK, nu skal man virkelig passe på!! :-(

Sjove artikler, mystiske hjemmesider, humoristiske videoer, lækre babes og alle mulige andre underlige gimmicks hører til i dette area. Det er ligeledes her opslag om CAPOT bliver annonceret. Dette er med andre ord Chart Attacks pulterkammer og opslagstavle.

Redaktør: Moderators

Cyberdog
Indlæg: 377
Tilmeldt: 22 apr 2002, 22:48
Geografisk sted: Hos din mor!

FUCK, nu skal man virkelig passe på!! :-(

Indlæg af Cyberdog »

Brugeravatar
QrazyLeg
Site Admin
Indlæg: 7156
Tilmeldt: 22 apr 2002, 17:40

Indlæg af QrazyLeg »

Well jeg synes det er et ganske fornuftigt tiltag. Hvis folk har så travlt at de skal køre 160 på motorvejen, så skulle de måske køre hjemmefra 5 minutter før...

Iøvrigt har systemet virket ganske glimrende i flere europæiske lande. Heriblandt england, og der er da en del derovre der har bil. Så mon det er så slemt som de fleste opfatter det.
www.chartattack.dk og #chart.dk @ EFnet administrator - come join us, it's fun!
"TV is chewing gum for the eyes" - Frank Lloyd Wright
_WHAT_
Indlæg: 716
Tilmeldt: 15 aug 2002, 10:25
Geografisk sted: Right behind u DONT look back !!!
Kontakt:

Indlæg af _WHAT_ »

Kan kun give crazyleg ret jeg syntes også det er et helt ok tiltag så kan det være folk kan lære at kører ordenligt.
Cargo
Indlæg: 161
Tilmeldt: 22 apr 2002, 08:08
Geografisk sted: Chart Attack
Kontakt:

Indlæg af Cargo »

Man kan godt høre i ikke er født med benzin i blodet... 8)

- Os der er født lidt ude på landet, og har kørt på tunede knallerter fra vi var 12, har et lidt andet forhold til fartgrænserne..

Skal da ærligt indrømme at jeg er en af dem der træder "lidt" hårdere på speederen end de fleste - dog kun når der er plads til det..

Én af grundene er nok at jeg aldrig har fået en fartbøde endnu, og kun er blevet stoppet en gang, hvor en Mc-betjent mente at jeg lagde for hurtigt fra land. ...Hvad han så mente med det!?

- Men det gør det heller ikke lettere når alle ens venner kører råddent i deres biler med turbo og kompressore...

Sååå, jeg er sgu en af dem der synes det er for langt ude at klippe kortet ved 150 Km/t på motorvejen.. Fartgrænsen burde være dér istedet..
YaKuZa_MaB
Site Admin
Indlæg: 2410
Tilmeldt: 22 apr 2002, 08:38
Geografisk sted: Well APG Would sure like to Know That ;-o
Kontakt:

Indlæg af YaKuZa_MaB »

Ja jeg kan også kun sige at hvis folk så gerne vil køre stærkt så gør det på Hovedveje hvor der ikke er bebygninger ud til vejen og på motorveje for der har man i det mindste pladsen til det!!!

Hvor imod at jeg er kanon pist på de der idioter der kommer flyvende igennem el lille by med 160 hvem ved om der kommer et barn ud foran bilen og hvem kan leve med at have taget livet fra et barn som først lige har startet det!!

derfor siger jeg råb jeres amt/kommune op og få dem til at lave steder hvor man kan køre ræs i fred og hvor alle kender risiokoen hernede ved mig bliver der tit afholdt ræs på en lufthavn hvor dem der har lyst kan komme og køre 402m mod hinanden og det er sku en bedre løsning end at folk ligger og ræser rundt inde i byen!!!

YaKuZa OuT
Billede
-=[Chart Attack Admin]=-
-=[[url=irc://irc.inet.tele.dk:6667/chart.dk]#Chart.dk @ Efnet[/url]]=-
_WHAT_
Indlæg: 716
Tilmeldt: 15 aug 2002, 10:25
Geografisk sted: Right behind u DONT look back !!!
Kontakt:

Indlæg af _WHAT_ »

YaKuZa_MaB se det syntes jeg jo også er en god løsning og jeg tror også det kan være med til at trække folk som cargo :D no ofense væk fra vejene når de skal køre stærkt.

Cargo det er jo ikke fordi jeg ikke kan have lyst til at kære stærkt jeg kan bare også godt se en del store problemer i det.
LunaPark
Indlæg: 1067
Tilmeldt: 14 nov 2002, 21:42
Kontakt:

Indlæg af LunaPark »

Nååååå pyyyyyyy, jeg troede det var nogle nye tiltag fra APG's side........
/Lunapark

Det man hører er man selv...... Vi var stive da vi skrev det !
Cargo
Indlæg: 161
Tilmeldt: 22 apr 2002, 08:08
Geografisk sted: Chart Attack
Kontakt:

Indlæg af Cargo »

-LunaPark- skrev:Nååååå pyyyyyyy, jeg troede det var nogle nye tiltag fra APG's side........
LOL, det troede jeg også først.. - Men det her er egentlig næsten lige så slemt :P
Brugeravatar
QrazyLeg
Site Admin
Indlæg: 7156
Tilmeldt: 22 apr 2002, 17:40

Indlæg af QrazyLeg »

Cargo skrev:- Os der er født lidt ude på landet, og har kørt på tunede knallerter fra vi var 12, har et lidt andet forhold til fartgrænserne..
Forkert! har boet på landet fra jeg var 15 - 21. Inden da boede jeg i en lille landsby. Har aldrig haft knallert... Elskede at cykle og kunne ikke se det fede i en knallert.
Cargo skrev:Skal da ærligt indrømme at jeg er en af dem der træder "lidt" hårdere på speederen end de fleste - dog kun når der er plads til det..
Lyder fornuftigt... Sådan gør jeg også.
Cargo skrev: - Men det gør det heller ikke lettere når alle ens venner kører råddent i deres biler med turbo og kompressore...
jamen så glæd dig til når det kun er dig, der har kørekortet fordi resten ikke kan finde ud af at køre efter reglerne...
Cargo skrev:Sååå, jeg er sgu en af dem der synes det er for langt ude at klippe kortet ved 150 Km/t på motorvejen.. Fartgrænsen burde være dér istedet..
De danske veje er jo ikke bygget til at du skal kunne fræse 150. Hvis fartgrænsen var der ville folk jo bare køre 160, fordi de så kun overtræder med en lille smule. Det er jo ikke for sjov at fartgrænsen i byen er 50 (man har diskuteret at sætte den op til 60). Poliktikerne ved jo godt at folk ikke kører efter fartgransen. Men hvis bilisterne kører 60 i byen når fartgrænsen er 50 er mere sikkert end hvis de kørte 70 når fartgrænsen er 60.
YaKuZa_MaB skrev:derfor siger jeg råb jeres amt/kommune op og få dem til at lave steder hvor man kan køre ræs i fred og hvor alle kender risiokoen hernede ved mig bliver der tit afholdt ræs på en lufthavn hvor dem der har lyst kan komme og køre 402m mod hinanden og det er sku en bedre løsning end at folk ligger og ræser rundt inde i byen!!!
Korrekt! Overalt i landet er der faktisk steder, hvor folk kan køre lige så stærkt de formår. "Jyllandsringen" er et af stederne. De fleste steder er dog betalingssteder men et par 100 kr. kan de fleste unge nok finde ud af at dele regningen i lige store dele, og finde ud af at det ikke er så dyrt det hele alligevel :wink:
www.chartattack.dk og #chart.dk @ EFnet administrator - come join us, it's fun!
"TV is chewing gum for the eyes" - Frank Lloyd Wright
_WHAT_
Indlæg: 716
Tilmeldt: 15 aug 2002, 10:25
Geografisk sted: Right behind u DONT look back !!!
Kontakt:

Indlæg af _WHAT_ »

Tjoo kan godt være det koster et par hundrede kr nogen steder men tænk på prisen for bøden og evt nyt kørekort så er det vist ikke så slemt ??
Haude

Indlæg af Haude »

Lige meget om de så byggede baner til fri afbenyttelse ville folk jo ræse inde i byen. Måske i mindre omfang men alligevel. Politikerne har hele tiden så travlt med trafikken. :roll:
Brugeravatar
T-Man
Indlæg: 607
Tilmeldt: 22 apr 2002, 10:00
Geografisk sted: Sydøst på...
Kontakt:

Indlæg af T-Man »

This suckz....

Ikke at jeg er en af dem der kører hovedløst, men man har jo ikk købt en honda CRX for at køre med den bløde hat....

Synes de nye tiltag er lige overkanten...
<HR>
<center>:)</center>
-Smoker-
CA Party Freak
Indlæg: 620
Tilmeldt: 24 jul 2002, 17:56
Geografisk sted: Nordjylland...-10 syd for Aalborg
Kontakt:

Indlæg af -Smoker- »

Oakk- så ryger kortet sku snart :x

...Men så er det jo godt man kører lige godt om man har det eller ej :D
<center> <img src="http://home.no/haude/Smoker.jpg">
(¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.- `^`'~=-.,__,.-=~'`^`'~ Take A splif A day and listen to fat Music `^`'~=-.,__,.-=~'`^`'~ -.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯)
>------¤ MSN : smokeraalborg@hotmail.com ¤------<
</center>
Brugeravatar
sensei
Indlæg: 96
Tilmeldt: 22 apr 2002, 08:30
Geografisk sted: Whiskybæltet (nord for KBH)
Kontakt:

Indlæg af sensei »

hmmmm....

er jeg den eneste der mener, at man skal straffes hårdt når man bevidst bryder loven? "ups hr. betjent, det må de virkelig undskylde... det var ikke min mening at køre 160 km/t..."
Det i siger er, at "nå, men vi kan ikke få lavet loven om, men så skal det i hvert fald være billigt at overtræde den!"

Hvis man har lyst til at køre stærkt, så find en bane at køre på. Hvis der ikke er en bane i nærheden, så må i sq spille need for speed:HP2 i stedet... benzin i blodet eller ej, så skal i sq ikke udsætte os andre for fare...

P.S. Det er i øvrigt ikke umuligt at påvirke politikere... i Italien har de lige sat fartgrænsen op fra 130 km/t til 150 km/t for at HØJNE sikkerheden. Hvis i ikke tror på mig, så læs dette: http://www.safespeed.org.uk/italy.html

Men det hjælper jo for fanden ikke, når 19-årige auto-hifi-montør-lærling Brian fra Øster-Hurup mener at han er guds gave til trafikken, og mener at det er fuldt forsvarligt at køre 180 på en gammel landevej i sin rustne opel kadett fra 80'erne, hvorefter han brager ind i en eller andens dagligstue og dræber ham selv, de 4 andre passagerer, far, mor, 3 børn og deres akvariefisk...

hvad er det nu statistikken siger om de 18-25 årige og ulykker?
<center><br>
admin @ #chart.dk@efnet <br><img src="http://home.no/drud/sensei.jpg"><br>
...never mind the bollocks...
Brugeravatar
UnitedPublic
Indlæg: 1942
Tilmeldt: 27 apr 2002, 21:47
Geografisk sted: Cirkusbygningen i KBH!!

Indlæg af UnitedPublic »

sensei skrev:Men det hjælper jo for fanden ikke, når 19-årige auto-hifi-montør-lærling Brian fra Øster-Hurup mener at han er guds gave til trafikken, og mener at det er fuldt forsvarligt at køre 180 på en gammel landevej i sin rustne opel kadett fra 80'erne
Skal vi nu til at have den igen!!!!

KADETT BLEV SKABT AF GUD

Men ja allright, ja følger dig 100% Sensei, og med de holdninger vi ser her blandt disse mennesker varer det sq nok ikke længe før vi ser det første trafikoffer her i forumet.
Billede
_/\_/\_/\_ If it´s too loud, you´re too old! _/\_/\_/\_
Smejs
Indlæg: 294
Tilmeldt: 26 apr 2002, 15:12

Indlæg af Smejs »

SMukt sagt Sensei...og er for så vidt også enig med dig, men jeg havde fandme hellere set at det var nye tiltag fra apg, for for eksempel her i Horsens får vi jo fandme banket 37 (så vidt jeg husker) fartmålere op, som tager mig og andre i røven bare vi kører 52 km/t...

50 km går SÅÅÅÅÅÅÅ langsomt og det med motorvejen og blink ved overhaling og max 150 og jeg skal gi dig...kan vi for helvede da ikke bare lave hestevogne igen så?

motorvejen er for folk der vil hurtigt frem og det er det eneste sted jeg kan få lov til at føle lidt triumf, når jeg fræser forbi mine medkørere...

iorden at straffe landsbyræserne, men det med motorvej og alle de restriktioner der kommer, synes jeg er LIDT for langt ude...
Brugeravatar
UnitedPublic
Indlæg: 1942
Tilmeldt: 27 apr 2002, 21:47
Geografisk sted: Cirkusbygningen i KBH!!

Indlæg af UnitedPublic »

Smejs skrev:50 km går SÅÅÅÅÅÅÅ langsomt
Ja, men de 52 km/t som du siger i bliver bollet for er da ikke meget mere, så hvorfor ikke sætte farten helt ned til de 50 km/t og slippe for bøden?

Men du er nok en af dem det er svært at banke noget fornuft overhovedet ind i bolden på. Er du overhovedet klar over hvor meget 150 km/t er???

Det svarer til at springe ud fra en 20 etagers bygning. Den fart du lander med vil ca. være 150 km/t.

Tænk lidt på det næste gang du hamrer Golfen af på motorvejen.
Billede
_/\_/\_/\_ If it´s too loud, you´re too old! _/\_/\_/\_
Brugeravatar
sensei
Indlæg: 96
Tilmeldt: 22 apr 2002, 08:30
Geografisk sted: Whiskybæltet (nord for KBH)
Kontakt:

Indlæg af sensei »

motorvejen er for folk der vil hurtigt frem og det er det eneste sted jeg kan få lov til at føle lidt triumf, når jeg fræser forbi mine medkørere...

du skulle vel aldrig hedde Brian og være auto-hifi-montør-lærling vel? :roll:
<center><br>
admin @ #chart.dk@efnet <br><img src="http://home.no/drud/sensei.jpg"><br>
...never mind the bollocks...
Smejs
Indlæg: 294
Tilmeldt: 26 apr 2002, 15:12

Indlæg af Smejs »

United Public skrev:
Smejs skrev:50 km går SÅÅÅÅÅÅÅ langsomt
Ja, men de 52 km/t som du siger i bliver bollet for er da ikke meget mere, så hvorfor ikke sætte farten helt ned til de 50 km/t og slippe for bøden?

Men du er nok en af dem det er svært at banke noget fornuft overhovedet ind i bolden på. Er du overhovedet klar over hvor meget 150 km/t er???

Det svarer til at springe ud fra en 20 etagers bygning. Den fart du lander med vil ca. være 150 km/t.

Tænk lidt på det næste gang du hamrer Golfen af på motorvejen.
ps. jeg river den af på orner når jeg har brug for spænding
gider du da godt lukke røven din imbicile nar...

nissan primera mors dyt og gerne 180 km/t på motorvejen...gerne 60 i ydre byområder hvor der er plads til det og det er nok 3 måneder siden jeg sidst har siddet i den bil...

du skal ikke sætte mig i en skid bås pga tre linier jeg har skrevet...hvis du er perfekt skal du være velkommen til at kaste den første sten, men hold kæft hvor er det usandsynligt...(bås til dig so)

en motorvej er for folk der kører over 100 km/t og jeg jorder jo helelr ikke afsted med mere end forholdene tillader...længere...har haft min vilde "ungdom", så kører når jeg føler at det kan jeg godt overskue...

kys min popo!
Smejs
Indlæg: 294
Tilmeldt: 26 apr 2002, 15:12

Indlæg af Smejs »

sensei skrev:
motorvejen er for folk der vil hurtigt frem og det er det eneste sted jeg kan få lov til at føle lidt triumf, når jeg fræser forbi mine medkørere...
du skulle vel aldrig hedde Brian og være auto-hifi-montør-lærling vel? :roll:
ps. jeg kan godt lide at rive den af på orner når jeg skal have lidt sjov i hverdagen...og så bader jeg i sæden bagefter
du skulle vel aldrig hedde Thorkild og lide af dårlig ånde?

kig på sidste reply (betyder svar) for samme svar til dig!
Besvar