Alexander

Chart Attacks udgave af Rene ord for pengene. Hvad er hot, hvad er not, hvad skal man ikke bruge penge på og hvad skal man end ikke bruge båndbredde på. Dette forum er ikke kun begrænset til musik, men også film, spil, restauranter, diskoteker. Kort sagt alt, hvad man kan spare penge på eller anbefale.

Redaktør: 3dotz

Besvar
Alte
Indlæg: 207
Tilmeldt: 06 maj 2002, 07:56
Geografisk sted: En sted i det danske land

Alexander

Indlæg af Alte »

Ja så kom tiden til at jeg lige skulle et smut forbi bio'en igen... og havde sat mig for mål at det denne gang skulle være Alexander som skulle igennem hjernen... :D

Her er hvad imdb.com har at byde på.
'Alexander' (Colin Farrell) is based on the true story of the greatest military leader in the world during the fourth century B.C. Alexander first led his army to Western Asia, and though greatly outnumbered, defeated the Persian army. Next Alexander took his army into Central Asia and then into India. Alexander the Great conquered 90% of the known world and forged an empire stretching from Greece to India by the time of his death at age 32.

Jeg synes at filmen var en af de bedre jeg har set i lang tid... det eneste jeg kan sætte min finger på, var at der var alt for meget homo i den... det tog ca 45 min af filmen... (DESVÆRRE!)

Så jeg har valgt at give den -

:4af5

Hvis filmen bare havde vist at han var homo, så ville filmen havde været et rent 5 tal, men synes de gør lidt for meget ud af det...
-Smoker-
CA Party Freak
Indlæg: 620
Tilmeldt: 24 jul 2002, 17:56
Geografisk sted: Nordjylland...-10 syd for Aalborg
Kontakt:

Indlæg af -Smoker- »

Hva Satan.. Troede sku ikke du var til Homofilm :wink:
<center> <img src="http://home.no/haude/Smoker.jpg">
(¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.- `^`'~=-.,__,.-=~'`^`'~ Take A splif A day and listen to fat Music `^`'~=-.,__,.-=~'`^`'~ -.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯)
>------¤ MSN : smokeraalborg@hotmail.com ¤------<
</center>
Alte
Indlæg: 207
Tilmeldt: 06 maj 2002, 07:56
Geografisk sted: En sted i det danske land

Indlæg af Alte »

Hehehe... heller ikke her... men hvem ved måske har jeg opdaget en side af mig selv jeg ikke kendte :P
xavis
Indlæg: 121
Tilmeldt: 19 aug 2002, 23:49

Alexander - homo?

Indlæg af xavis »

Nu var det jo så'n dengang, at selvom mændene var gift eller 'havde pige på', så kunne de stadig godt lide at 'hygge sig' med drengene. Derfor var de ikke nødvendigvis homoseksuelle, men en vis form for biseksualitet var meget udbredt. Det var dog mest ældre herrer, der tog en ung mand til sin elsker - gerne fx en lærermester og en ung studerende.

Det var så historietime nok for i dag! :P

Xavis
Beware - the return of the pigs is near!!
Brugeravatar
QrazyLeg
Site Admin
Indlæg: 7156
Tilmeldt: 22 apr 2002, 17:40

Indlæg af QrazyLeg »

Ja det var sq lidt anderledes tider dengang. Skummelt med "arrangerede elsker aftaler" mellem naboens søn og faderen i det pågældende hus.. får kuldegysninger bare ved tanken. Formålet med det var at manden (drengen) selv skulle mærke hvordan det var at være kvinde i "forestillingen"... At de gamle svin så nød det er en anden sag. :lol:
www.chartattack.dk og #chart.dk @ EFnet administrator - come join us, it's fun!
"TV is chewing gum for the eyes" - Frank Lloyd Wright
nesia
Indlæg: 952
Tilmeldt: 09 aug 2003, 22:06

Indlæg af nesia »

Ja det er satme utrolig klamt, men ellers en okay film...

:3af5
Besvar