AVP - Alien Vs Predator

Chart Attacks udgave af Rene ord for pengene. Hvad er hot, hvad er not, hvad skal man ikke bruge penge på og hvad skal man end ikke bruge båndbredde på. Dette forum er ikke kun begrænset til musik, men også film, spil, restauranter, diskoteker. Kort sagt alt, hvad man kan spare penge på eller anbefale.

Redaktør: 3dotz

Besvar
Dr. Evil
Indlæg: 268
Tilmeldt: 10 okt 2002, 18:37
Geografisk sted: Frederiksberg

AVP - Alien Vs Predator

Indlæg af Dr. Evil »

Plot Outline: During an archaeological expedition in Antartica, a team of archaeologists and other scientists find themselves caught up in a battle between the two legends. Soon, the team realise that only one species can win
Så den her idag og blev ikke skuffet men heller ikke glædeligt overrasket, ik en film jeg havde store forventninger til, selvom den kombinerer to fede filmmonstre som et ret godt koncept der først kom to spil ud af. Dog har man ikke gjort det ekstremt vellykket i denne film(med hensyn til plottet i filmen), men det går da lige. Historien er i begyndelsen interessant nok men viser sig at være en smule tynd i længden.

Actiondelen i filmen er god og man får masser af god uhygge i bedste 'Aliens'-stil, og Predators er sq oz seje nok til at slå ihjel :wink:
Monstre og special effekts er også rigtig gode.

[CA][CA][CA][CA][CA]

En spændende film som jeg godt ka anbefale :!:Billede
Senest rettet af Dr. Evil 25 aug 2004, 14:55, rettet i alt 1 gang.
For the love of music!
Sasja
Indlæg: 176
Tilmeldt: 22 apr 2002, 08:19
Geografisk sted: Europe/US/South America
Kontakt:

Indlæg af Sasja »

Enig. Ikke et mesterværk, men ganske kvalificeret underholdning. Bedre end jeg forventede (og mine forventninger var ikke så høje) :)
Darkheart
Indlæg: 489
Tilmeldt: 22 apr 2002, 15:01
Geografisk sted: Always under // or above
Kontakt:

Indlæg af Darkheart »

Den er lam lam lam, i den udgave der er i bio. Men der er håb!

http://www.bloody-disgusting.com/index. ... e=newsfull
- Darkheart -
We fools who love...
FrZ
Chart Attack VIP
Indlæg: 5644
Tilmeldt: 12 maj 2002, 05:18
Geografisk sted: 2200
Kontakt:

Indlæg af FrZ »

Den kunne have floppet mere, men den var da meget griner.

Kunne godt lide nogen af tingene, men hvad blev der af historien.. Og uden at røbe for meget, hvorfor lave en så brugt afslutning (alien-triologi henseende)..

Predators var også blevet en kende større og hurtigere, plus at deres "syn" var blevet en del mere hightech.

3/6 herfra. Også kun fordi jeg er fan af begge mytologier.
- I hate it when people compare FrZ with God. I mean, he's great and all, but he's no FrZ.
Feffe
Site Admin
Indlæg: 1599
Tilmeldt: 22 apr 2002, 01:35
Geografisk sted: Det rigtige sted i DK..... KBH!!!
Kontakt:

Indlæg af Feffe »

FÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRK hvor var den bare røv dårlig. 1½ times røv kedelig film. Hvor blir alle de fede fight scener af...? Der sker jo ikk en skuid... man ser måske 4 aliens dø og 2 predators....

Har ikk set magen til opreklamret lort i lang tid

:1af5
-Smoker-
CA Party Freak
Indlæg: 620
Tilmeldt: 24 jul 2002, 17:56
Geografisk sted: Nordjylland...-10 syd for Aalborg
Kontakt:

Indlæg af -Smoker- »

Hvor mange Aliens ser du dø i sån en film ?? 15 eller ??
<center> <img src="http://home.no/haude/Smoker.jpg">
(¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.- `^`'~=-.,__,.-=~'`^`'~ Take A splif A day and listen to fat Music `^`'~=-.,__,.-=~'`^`'~ -.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯)
>------¤ MSN : smokeraalborg@hotmail.com ¤------<
</center>
Brugeravatar
QrazyLeg
Site Admin
Indlæg: 7156
Tilmeldt: 22 apr 2002, 17:40

Indlæg af QrazyLeg »

Sidste år var det Freddy vs. Jason vi skulle belemres med, så nu måtte det jo blive Alien vs. Predator...

Filmen overraskede mig i den positive retning. Den var nemlig bedre end Crossroads (Britney Spears). Når det er sagt så har den vist også næsten fået det ros den fortjener. Lydsiden er flad, visuel effects ikke noget at ringe hjem om og den smule historie der er handler mere om hovedpersonernes opdagen og fortællingen om templet/pyramiden end om at den ene underlige art smadrer den anden. Det er det traileren ligger op til og det er det den har solgt sig selv på.

De godt og vel fem kampscener der er, hvor det følgende kun er et par stykker af dem der har virkelig fart over feltet i sig er hverken skræmmende eller overraskende. De er pæne og se på, men kender man bare lidt til, instruktøren, Paul W.S. Anderson (Resident Evil) så skuffer det godt nok fælt.

Resident Evil er en personlig favorit, men uanset hvad så var personerne deri, bekendte med hvilke omgivelser de befandt sig i. I AvP spørger den ene arkæolog den anden om hvilket rum det nu er de befinder sig i (efter lige at have fået det fortalt iøvrigt, da man som arkæolog åbenbart ikke læser om de ting der er fundet, som man skal ud og se nærmere på?). Her er det filmen prøver at virke humoristisk... hvorfor? Tja historien var vel for tynd til at lave den seriøs. Medmindre døve skal ind og se filmen så kan selv den mest stupide person nok godt regne ud at de lig, der ligger med brystkassen/mellemgulvet flået op, ikke er en del af det blueprint arkitekten i sin tid har brugt. Ligeledes bliver der spurgt om hvorfor ligene er flået op. Fætter Guf nr. 1 svarer at det var fordi man fjernede hjerterne på ofrerne. Fætter Guf nr. 2 konstanterer at det ikke er der hjertet sidder. GODT SET! Du er hermed opgraderet til Raptus Von And!

Skal man nyde/komme helskindet igennem filmen skal man ikke tænke mere over hvorfor de to arter er landet på jorden i sin tid (jaja det med vand på jorden, men lad nu vær med at kunne bygge en hel argumentation på det), men bare give sig tid til at se noget hæsblæse........ Nååå nej, det er jo ikke det vilde action, der egentligt er. Den største spændning er en mand med astma, der er ude på hans livs bjergbestigning(?), hvorfor han så tager afsted er en gåde, hvis han knap kan klare Skolernes Motionsdag.

Endeligt er der slutningen... Nu vil jeg ikke lave spoilers, men lad mig bare sige, at noget som ligger undergravet i en race i flere tusinde år altså ikke bare evolutionerer væk på en eftermiddag. Slutminutterne minder lidt om copy/paste fra Jurassic Park og ja som frz og siger især Alien. Derforuden foregår denne film i nutiden. Alien foregår i fremtiden... Hvorfor fanden kender man så ikke noget til arten i Alien filmen f.eks.? Godt gået at en film der kommer en del år efter det den egentlig bygger på kan ødelægge historien i den originale. Det var det der med ikke at tænke over historien. Desuden er den håbløst forudsigeligt, med for lidt action. "Whoever wins... We lose" får de fleste til at tænke på at her kommer satme en film der sparker så meget action-røv at der følger en recept med på nervemedicin når man bestiller billet eller køber den på dvd. Snydt igen. "Whoever wins... We lose" hentyder til at uanset hvem der vinder så tabte publikum de penge de har brugt på denne 1½ time lange søvndyssende, forudsigelige, historieforladte affære.

:1af5

Det ene logo kommer af Artwork. Pyramiden er faktisk ok lavet...

Næste års store hit bliver nok "KingKong In Jurassic Park" og ihhh hvor vi glæder os :?
www.chartattack.dk og #chart.dk @ EFnet administrator - come join us, it's fun!
"TV is chewing gum for the eyes" - Frank Lloyd Wright
3dotz
Members of the Newlyweds
Indlæg: 2879
Tilmeldt: 22 apr 2002, 05:28

Indlæg af 3dotz »

QrazyLeg skrev:
"Whoever wins... We lose" får de fleste til at tænke på at her kommer satme en film der sparker så meget action-røv at der følger en recept med på nervemedicin når man bestiller billet eller køber den på dvd. Snydt igen. "Whoever wins... We lose" hentyder til at uanset hvem der vinder så tabte publikum de penge de har brugt på denne 1½ time lange søvndyssende, forudsigelige, historieforladte affære.
Det er nok de fedeste citater jeg længe har læst...

...
Vincent de Moor - Flowtation. Total yndlingsnummer.
DoMiNaToR
Chart Attack VIP
Indlæg: 1000
Tilmeldt: 22 apr 2002, 14:05
Geografisk sted: Et sted i DK

Indlæg af DoMiNaToR »

For satan Qrazyleg, jeg elsker at læse dine indlæg 8)
We came to wreck everything and ruin your lives, God sent us
Billede
Brugeravatar
QrazyLeg
Site Admin
Indlæg: 7156
Tilmeldt: 22 apr 2002, 17:40

Indlæg af QrazyLeg »

Jamen jeg siger mange tak da :)
www.chartattack.dk og #chart.dk @ EFnet administrator - come join us, it's fun!
"TV is chewing gum for the eyes" - Frank Lloyd Wright
kloojve
Mejerist steger speedway-montør
Indlæg: 1985
Tilmeldt: 23 apr 2002, 09:57
Geografisk sted: spætten fühls rede
Kontakt:

Indlæg af kloojve »

ja så den lige igår med et par venner... handlingen er der ikke et spor ved.. det er kun pga effecterne og så fordi det BURDE være en drengerøvsfilm...

alt i alt god underholdning hvis man er flere der ser den... og forstår at gøre grin på de rigtige tidspunkter...
odder
Bæver Bekæmper
Indlæg: 1849
Tilmeldt: 03 dec 2004, 16:11
Geografisk sted: Ja det var egentligt et godt spørgsmål

Indlæg af odder »

Da jeg er stor fan af især Predator har jeg selvfølgelig også set filmen. Og jeg er tilbøjelig til at give QrazyLeg ret på nogle områder, mens jeg var utroligt tilfreds på andre.

Det er korekt at de ikke har holdt sig til den oprindelige historie. Især ikke hvad angår aliens.
Aliens kommer fra rummet, og lander tilfældigvis med en omgang mennesker og flår dem synder og sammen. Ganske simpel og forståelig handling.
Men lige pludselig er de faktisk blevet skabt af Predators. På den baggrund at Aliens skulle være den ultimative race, og at det derfor er en udfordring at smadre dem.

Dette hænger jo langt fra sammen med den originale historie. Både for Aliens og for Predators.

Det jeg synes bedst om ved filmen er, at Predators ikke lige pludselig har fået nogle nye egenskaber, hvilket jeg synes at man tit har tilbøjelighed til når man laver en ny film med gamle figure.

Det der til gengæld skuffer mig utroligt meget er: at de har lavet om på den måde Predators ser på.
Når de har det blå syn slået til så er det varme de ser. Når det er hvidt er det nærmest røntgenstråler, som indikerer, hvor der er metal, og dermed andre Predators.
og NU okmmer det værste.. Hvorfor f*nden skal man pludselig lave deres måde at lokalisere Aliens på om til grøn når den oprindeligt var rød?! Dét er en ting, som virkelig kan gøre mig sur, for det er ikke den oprindelige måde de ser det på i Aliens vs. Predator 1 & 2 + Primal Hunt (spillene). Og som stor fan af Predators ejer jeg selvfølgelig de spil og har spillet det flere gange end jeg har wanket!!!

QrazyLeg skrev:"Whoever wins... We lose" får de fleste til at tænke på at her kommer satme en film der sparker så meget action-røv at der følger en recept med på nervemedicin når man bestiller billet eller køber den på dvd. Snydt igen. "Whoever wins... We lose" hentyder til at uanset hvem der vinder så tabte publikum de penge de har brugt på denne 1½ time lange søvndyssende, forudsigelige, historieforladte affære.
Og det vil jeg give ham ret i. Selvom jeg var meget tilfreds med at se filmen, så har han alligevel lidt ret. Den er ikke så vilderen, som der er lagt op til i traileren, og de oprindelige historier har forladt filmen. Og hvis Predators har brugt os mennesker til at bygge de pyramider, hvorfor f*ck er der så ikke nogen, som har skrevet noget ned omkring de to racer, når de mennesker tydeligvis er udvandret til resten af verden, hvor stilarterne jo er bredt ud?

Jeg kan ikke bestemme mig til om det er en god eller en dårlig film. For jeg synes på en hel del punkter at den er god, men på mange andre punkter at den mangler en hel del.

... Nok mest af alt en anden instruktør.... Eller også skulle han have haft de oprindelige historier på lydbånd, så han ikke kan læse galt i de tidligere manus eller arts-oprindelser.

:2af5

Selvom jeg synes det er en god film kan jeg ikke stå inde for at give den mere, når jeg også har så mange kritiske synspunkter. Desværre for ville gerne have givet den mere.[/quote]
3dotz
Members of the Newlyweds
Indlæg: 2879
Tilmeldt: 22 apr 2002, 05:28

Indlæg af 3dotz »

odder skrev: som stor fan af Predators ejer jeg selvfølgelig de spil og har spillet det flere gange end jeg har wanket!!!
Det tror jeg ikke helt på :)

...
Vincent de Moor - Flowtation. Total yndlingsnummer.
odder
Bæver Bekæmper
Indlæg: 1849
Tilmeldt: 03 dec 2004, 16:11
Geografisk sted: Ja det var egentligt et godt spørgsmål

Indlæg af odder »

Jow det er rigtigt :P eller.. sådan næsten i hvert fald :) det er i hvert fald tæt på. Men anyway.. er vild med AvP2.. lækkert spil.
Besvar