The Incredibles

Chart Attacks udgave af Rene ord for pengene. Hvad er hot, hvad er not, hvad skal man ikke bruge penge på og hvad skal man end ikke bruge båndbredde på. Dette forum er ikke kun begrænset til musik, men også film, spil, restauranter, diskoteker. Kort sagt alt, hvad man kan spare penge på eller anbefale.

Redaktør: 3dotz

Besvar
Darkheart
Indlæg: 489
Tilmeldt: 22 apr 2002, 15:01
Geografisk sted: Always under // or above
Kontakt:

The Incredibles

Indlæg af Darkheart »

Det var jo med en hvis forventning jeg satte mig til at se Pixars seneste film, for de har en del at leve op til. Med film som Toy Story 2 og Nemo som nogle af mine absolutte favoritter, sku' den her jo helst være god...

Den handler kort om superhelten Mr. Incredible, der må trække i trøjen igen, efter 15 års ufrivillig pensionering, samt hans mindst ligeså "incredible" familie, bl.a. konen Elastogirl (eller Elasta, whatever), og tju-bang, gang i den. Jeg vil jo ikke ødelægge fortællingen.

Ved første øjekast var jeg skuffet. Ret meget. For efter et kvarter havde jeg altså ikke grinet ret meget, og det havde jeg i fx Nemo. Her var der tale om en ret ordinær film, som sådan set manglede Pixars charme! Øv!

Men! Som den skrider frem, fandt jeg ud af, at jeg pludselig var helt grebet. Jeg glemte at den sku' være sjov, og fulgte bare med. På et tidspunkt slår den over i ren action, og selv om det lyder underligt, så virker det ret godt. Men glemmer helt at det jo sådan set er en tegnefilm, og må lade sig rive med.... Igen, handlingen skal ikke afsløres, ej heller de absolut sjovere scener der er mod slutningen, men jeg er ikke længere skuffet, jeg er tilfreds. Det var godt, rigtig godt.

For det er ikke Nemo, og det er ikke Toy Story eller Monsters Inc., det er en action film, og den leverer sådan set lige det den skal. Det er manden bag "THe Iron Giant" der står for styringen, og det ses, i den forstand at filmen som sagt "glemmer" at den kun er en tegnefilm, og bare lader sig selv fortælle og først og fremmest vise en historie.

Eneste minus er muligvis mangel på originalitet - fx er der en del scener der minder meget om Spider-man 2 - toget der må stoppes, og selv den onde dræber-robot ligner noget Doc Oc ku' været blevet forelsket i. Men en superhelte-film er jo en superhelte-film, og det er nok tilfælde. For de ku jo næppe nå at plagiere direkte fra Spider-man, som jo kun kom i sommers.... (håber jeg)

Det er altså med de varmeste anbefalinger, at jeg siger man ikke bør snyde sig selv for filmen. Også selvom det starter lidt middelmådigt (ikke dårligt, bare heller ikke så godt som det bliver ) :wink:

Mon ikke der kommer en 2'er?

:4af5


Edit: P.S. Det skal måske lige indskydes, at jeg så O.V., atlså på engelsk. Styr så vidt muligt uden om de danske oversættelser, efter min mening, der er så mange finesser der går tabt...
- Darkheart -
We fools who love...
b!tch
Indlæg: 6
Tilmeldt: 05 nov 2004, 15:55

Indlæg af b!tch »

super films. pixar roxx :D
Drud
Indlæg: 1453
Tilmeldt: 22 apr 2002, 10:35
Geografisk sted: #chart.dk

Indlæg af Drud »

Jeg var noget skuffet over den, havde forventet en langt bedre film når det nu var Pixar der stod bag.

Der var et meget begrænset antal sjove scener, hvilket ikke gør så meget hvis historien havde fanget lidt bedre. Og den fangede ikke lige mig rigtigt, desværre.

Men Pixar skal da stadig have credit for at lave en utrolig flot film, rent grafisk er det godt lavet - bare ærgeligt historien ikke var bedre.

:3af5
-Smoker-
CA Party Freak
Indlæg: 620
Tilmeldt: 24 jul 2002, 17:56
Geografisk sted: Nordjylland...-10 syd for Aalborg
Kontakt:

Indlæg af -Smoker- »

Som Drud siger ikke det vilde historie...

-sååå. hopper med på de 3 da jeg syntes det er en middel film..
<center> <img src="http://home.no/haude/Smoker.jpg">
(¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.- `^`'~=-.,__,.-=~'`^`'~ Take A splif A day and listen to fat Music `^`'~=-.,__,.-=~'`^`'~ -.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯)
>------¤ MSN : smokeraalborg@hotmail.com ¤------<
</center>
Feffe
Site Admin
Indlæg: 1599
Tilmeldt: 22 apr 2002, 01:35
Geografisk sted: Det rigtige sted i DK..... KBH!!!
Kontakt:

Indlæg af Feffe »

Så filmen igår på pcen... Damn den var sku feeed. Kan klar anbefales og faktisk ret mange humor ting i... Sad flere gange tilsidst i filmen og tænkte. Nå nu ender den, men det gjorde den ikk... tænkte det faktisk 2 gange.. elsker gode film, som bare fortsætter :D

Noget der undre mig er at man ser i traileren mr. incredible prøve at få sit superheltetøj på, men det så man ikk i filmen eller er det bare en billig version jeg har set?

:5af5
Brugeravatar
QrazyLeg
Site Admin
Indlæg: 7156
Tilmeldt: 22 apr 2002, 17:40

Indlæg af QrazyLeg »

Muligvis fordi det er en DVDSCReener du har set. Der kan udelades scener fra den endelige biografversion.

Efter min mening er det en film der er hylemorsom. Personerne deri fungerer og har så mere karakteristika over sig end en gennemsnitlig Hollywood skuespiller. Bare personernes træk til tider var ved at give mig mavekramper af latter. Om det er mig der har dårlig humor må I selv bedømme :)

Det sjove af det hele er nemlig at man bliver grebet så meget af handlingen så man nærmest sidder og råber "Du kan godt Mr. Incredible, bare smæk ham sådan en..." Jeg morede mig og var spændende underholdt.

:4af5
www.chartattack.dk og #chart.dk @ EFnet administrator - come join us, it's fun!
"TV is chewing gum for the eyes" - Frank Lloyd Wright
Darkheart
Indlæg: 489
Tilmeldt: 22 apr 2002, 15:01
Geografisk sted: Always under // or above
Kontakt:

Indlæg af Darkheart »

Det er ikke derfor den scene ikke er med. Pixar laver som ofteste små teasers, der ikke er en del af filmen. De gjorde det samme med Monsters Inc. og Finding Nemo, begge klasse film også :wink:
- Darkheart -
We fools who love...
Brugeravatar
QrazyLeg
Site Admin
Indlæg: 7156
Tilmeldt: 22 apr 2002, 17:40

Indlæg af QrazyLeg »

Så blev jeg da det klogere :)

Nu vi lige er ved forskelligheder og screeners. Havde hentet Bruce Almighty dengang den kom ud på DVDSCR. Der var nummeret på hans personsøger forskellig fra det der var dengang jeg så den i biografen. Folk omkring mig fattede ikke hvorfor jeg, lidt højt, udbrød: "Det var da pudsigt" :D
www.chartattack.dk og #chart.dk @ EFnet administrator - come join us, it's fun!
"TV is chewing gum for the eyes" - Frank Lloyd Wright
odder
Bæver Bekæmper
Indlæg: 1849
Tilmeldt: 03 dec 2004, 16:11
Geografisk sted: Ja det var egentligt et godt spørgsmål

Indlæg af odder »

Jeg synes at The Incredibles er virkelig god og virkelig godt lavet. Vandet ligner sq vand og håret på især pigens hovede er virkelig virkelig godt tegnet.
Jeg synes pixar har vist sig fra deres bedste side og været meget opfindsomme med personernes evner. som f.eks. da de ligger i vandet hvor hun strækker sig til en gummibåd og knægten som motor. Det havde jeg ikke lige gættet og jeg var flad af grin.
Der er ikke et ondt ord at sige om filmen. Selv ikke at man på nogle områder nemt kan se at det er tegnet, så passer det godt til filmen.
Den er en af de sjoveste tegnefilm jeg har set længe.. Den fortjener uden tvivl topkarakter og en stor stor ros til Pixar Studios for denne film.

Mit råd er: hvis man ikke har set den så skal man se den.

:5af5

vil jeg give den. Kan ikke finde nogle negative ting omkring den for der er aldrig nogen tidspunkter hvor man keder sig eller venter på spænding. Der sker noget hele tiden.

Og en stor tak til QrazyLeg, som insisterede på at jeg så filmen :D
Brugeravatar
VioLogic
Indlæg: 369
Tilmeldt: 19 sep 2003, 12:31
Geografisk sted: Esbjerg

Indlæg af VioLogic »

Synes nu filmen havde en god underholdningsværdi :D
:4af5 + en tommelfinger op :wink:
Folk med begge ben på jorden, hænger ikke på træerne...
Hoopstar
Indlæg: 1651
Tilmeldt: 30 dec 2002, 17:16

Indlæg af Hoopstar »

Jeg er også med på den vogn.. Syns den var vildt morsom hele filmen undervejs så for mig at se får den:

:5af5
nesia
Indlæg: 952
Tilmeldt: 09 aug 2003, 22:06

Indlæg af nesia »

Fuck den er simpelthen så fed, power fra start til slut. Ekstremt lækkert lavet!!!

:5af5 :5af5 ;)
SkinneR^
Indlæg: 114
Tilmeldt: 04 sep 2002, 08:18
Kontakt:

Indlæg af SkinneR^ »

den film er så pisse sjov !!!

skreg af grin da den lille dreng bliver jagtet af de onde ude på den der vulkan-ø eller hva det nu er.
Besvar