TDC Tager IGEN pis på folk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ps2 mangel

Sjove artikler, mystiske hjemmesider, humoristiske videoer, lækre babes og alle mulige andre underlige gimmicks hører til i dette area. Det er ligeledes her opslag om CAPOT bliver annonceret. Dette er med andre ord Chart Attacks pulterkammer og opslagstavle.

Redaktør: Moderators

GamBi
Indlæg: 1648
Tilmeldt: 23 apr 2002, 15:19
Geografisk sted: Slet mig
Kontakt:

Indlæg af GamBi »

SÅ KAN DE SQ LÆRER DET!!!!!

tdc er nogen små sv..
Slet mig
Brugeravatar
UnitedPublic
Indlæg: 1942
Tilmeldt: 27 apr 2002, 21:47
Geografisk sted: Cirkusbygningen i KBH!!

Indlæg af UnitedPublic »

-LunaPark- skrev:hvad skulle et lille skod firma som "3" kunne stille op imod, en Ipaq f.eks. Der er telefon, og GPS, altid opkoblet til nettet.
Læs på lektien inden du kalder 3 for et lille firma....

I min terminologi er Hutchison-Whampoa ( http://www.hutchison-whampoa.com/eng/index.htm ), et internationalt selskab med en årlig omsætning på omkring de 150.000.000.000 HKD, i hvert fald ikke noget lille firma.

Godt nok ejer de kun lidt over halvdelen af 3, men jeg mener at med sådan en solid investor i ryggen så skulle man være rimelig sikret et godt stykke ud i fremtiden. Der er jo en grund til at 3 har råd til at køre en SÅ effektiv markedsføring som de gør for øjeblikket i DK, det er i hvert fald ikke de få kunder de har lige nu som giver dem råd til det.

Muligvis er der flere muligheder i Ipaq´en, men hvad nytter det hvis ikke den kan anvendes? Det er trods alt begrænset hvor mange steder i landet der er hot-spots og disse vil ikke inden for de næste par år blive sat op på tilfældige gadehjørner, men kun på tankstationer, McD´s osv. , modsat 3 som jo efterhånden dækker de vigtigste lokationer i DK (mangler godt nok nogle motorvejs- og jernbanestrækninger).

Så længe 256kbit/s på kabel er "bredbånd" i DK så vil den almindelige forbruger (dem som der er flest af og skal betale gildet) stille sig fuldt tilfreds med 384kbit/s på mobilos.

Hvis vi lige samler op, så tror jeg ikke vi kan slippe uden om at der i hvert fald i de næste 5-7 år står 3G på størstedelen af nye mobilsendemaster. Hvad der derefter sker tør jeg ikke spå om, for selvfølgelig vil maskiner som Ipaq´en blive standard en dag, måske i en lidt anden udgave med flere funktioner, men for danskerne er mobiltiden som vi kender den i dag, langt fra ovre. Vi tager én ting ad gangen, SMS, MMS og nu videotelefoni, vi skal ikke have for meget ind for hurtigt. ;)
Billede
_/\_/\_/\_ If it´s too loud, you´re too old! _/\_/\_/\_
LeG0lAsDK
Opera anmelder
Indlæg: 852
Tilmeldt: 22 apr 2002, 08:38

Indlæg af LeG0lAsDK »

United Public:

Synes det er en genial idé med at skifte til 3. Men har haft 3 telefoner hos dem, NEC 313, 616 og nu LG 8120. Men lad mig sige det med det samme, du er betatester..... Samtlige telefoner har haft problemer med Firmwaren hvilket har som resultat at samtlige telefoner er blevet sendt til reperation. Nu er det ikke fordi jeg ikke kender problemer med teknik og har meget stor forståelse for det. Havde f.eks. en RIO mp3 afspiller tilbage i 98 osv. Jeg har altid været teknik interesseret og kender omkostninger ved at være de første, det var jeg også forberedt på. Det der pisser mig af, er at deres kundeservice.
Personalet som står i telefonbutikker, har intelligents i samme omfang som Anders Fogh Rasmussen har humor!!! Jeg troede ikke det var muligt at kunne rekuttere samtlige estasybrugere fra diskotek IN for at placere dem alle sammen i 3's mobilbutikker. Men hvis man gerne vil se sammenhængen mellem et overdrevet stofsmisbrug og de konsekvenser det har for hjernen i form af manglende intelligents og responstid så burde man unde sig selv et besøg i 3s butikker.

Misforstå nu ikke, jeg har ikke noget imod der typer hej-jeg-hedder-lars-26-år-render-rundt-i-jack-and-jones-samtidigt-med-at-jeg-har-afsluttet-9-klasse-nu-har-jeg-et-job-i-en-eller-anden-butik-som-har-noget-med-telefoni-at-gøre-selvom-jeg-intet-fatter-fordi-jeg-sniffer-så-meget-E

Men ærligt talt, synes at sådan nogle personer mere hører hjemme på en afvænnings afdeling end at stå i en telefon butik.

Så united public og andre som vil have 3 telefoner, overvej lige de minusser som er ved 3s kundeservice... :mad: :mad: :mad:
Brugeravatar
UnitedPublic
Indlæg: 1942
Tilmeldt: 27 apr 2002, 21:47
Geografisk sted: Cirkusbygningen i KBH!!

Indlæg af UnitedPublic »

Hehe, ja der kan være noget om at de ansatte i 3´s butikker ikke er for spidse, men de lokale radio/tv folk som jeg lige har handlet med (ja, jeg har købt LG´eren) er nu ikke helt så tossede :)

Faktisk blev jeg gjort opmærksom på at softwaren i telefonen stadig var på prøve og at de stadig modtog telefoner med nye opdateringer. Flinke som de var fik jeg lov at vælge en af de telefoner som var senest ankommet, dagen i forvejen, for som de sagde, ellers kommer jeg jo bare rendende en af de næste dage når jeg har fundet tilstrækkeligt med fejl. Og det har de jo ganske ret i, så fin kundeservice der i hvert fald ;)

Hvis jeg kan være betatester på min computer, hvorfor så ikke også være det på min telefon? Herregud, ingen af delene er jo livsnerven i min krop :D
Billede
_/\_/\_/\_ If it´s too loud, you´re too old! _/\_/\_/\_
odder
Bæver Bekæmper
Indlæg: 1849
Tilmeldt: 03 dec 2004, 16:11
Geografisk sted: Ja det var egentligt et godt spørgsmål

Indlæg af odder »

Feffe: det der kunne ha været sjovt, var at vide hvem der fik flest klager/ antal kunder. Så ville TDC ikke toppe, men telia igen igen.
Ja jeg forstår heller ikke Telia.. så skriver de en regning på lidt over 4 kr. for sms'er.. Det forstår jeg bare ikke når jeg har Telia Express.. De er sq for viderekommende.
Skal faktisk lige have ringet og klaget over det.
-Smoker-
CA Party Freak
Indlæg: 620
Tilmeldt: 24 jul 2002, 17:56
Geografisk sted: Nordjylland...-10 syd for Aalborg
Kontakt:

Indlæg af -Smoker- »

Personalet som står i telefonbutikker, har intelligents i samme omfang som Anders Fogh Rasmussen har humor!!!
:lol: :lol: ...læste du det feffe ??

Feffe skrev
HA HAHAHAHAHA Smoker. Hvad fanden er det slemme ved at være det selvskab som får flest klager, når man er det største firma i dk..
-Det må du jo så spørge kontant om.. jeg skriver bare jeg så det- syntes det var relevant for emnet..
Efter dine mange generelt negative og dårligt argumenterende indlæg på brættet, går jeg udfra det er os er din normale atityde i en butik
-øhh.. hvordan kan du gå ud fra det når du har mødt mig 2 gange ??
jeg smider ofte sådan nogen typer ud af min butik
Kan man ikke snakke pænt så er det UT af min KIOSK
-Er du nu også udsmider for TDC ??
.. er så aldrig blevet smidt ud af nogen butik.. så du må jo tage fejl af min type

.....Men der må jo være et eller andet der trykker dig siden du tager det så personligt at JEG kommer med et indlæg om hvad KONTANT har fundet frem til.. og siden du tager det så tungt ..
Men hvis du kigger dig lidt omkring hvad andre skriver er det de færeste der har noget posivitivt for TDC.. ligesom mig..
-Men det gør dig åbenbart ikke noget.. ?

Jeg skrev
TDC er og bliver en skurk !! -Der IKKE har Go kundeservice !!
-Kan jo kun snakke ud fra mine egne erfaringer med dem.. og de er ikke gode- hverken som privat eller som erhvervs kunde. Nu skal jeg ikke kunne sige om det KUN er dem jeg (og de andre der ikke syntes godt om dem) har snakket med.. men du kan jo give mig nummeret på din butik- for du må jo mene der er en udmærket service der.. så kan man jo ringe der.. det lyder jo til (ud fra tråden) at den er en del bedre end gennemsnittet.[/quote]
<center> <img src="http://home.no/haude/Smoker.jpg">
(¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.- `^`'~=-.,__,.-=~'`^`'~ Take A splif A day and listen to fat Music `^`'~=-.,__,.-=~'`^`'~ -.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯)
>------¤ MSN : smokeraalborg@hotmail.com ¤------<
</center>
Feffe
Site Admin
Indlæg: 1599
Tilmeldt: 22 apr 2002, 01:35
Geografisk sted: Det rigtige sted i DK..... KBH!!!
Kontakt:

Indlæg af Feffe »

att: smoker.

Jeg er af den type som generelt aldrig tar det folk skriver på nettet specielt alvorligt osv... men min (+ en del andre) opfattelse af dig, har ændret sig meget efter 2 fede CA POT. Jeg siger ikke at jeg hader dig eller andet, da jeg dømmer folk, når jeg møder dem og ikke efter hvad de skriver. DVS at min holdning til dig allerede var fastlagt efter festerne. Nu er det efterhånden 1 år eller mere siden vi festede sammen og jeg har i den tid kun lagt mærke til hvordan du giver din mening til kende, MEGET kritisk og nærmest svinende uden dybere argumentering.

At du ikke kan lide TDC er din sag. At jeg arbejder hos dem, er bare heldigt/uheldigt for mig. Jeg kender godt div holdninger til min arbejdsplads og har dem tildels også selv. Det irritere mig bare når du ikke kan komme med nogle argumenter for hvorfor TDC = dårlig kundeservice. Jeg er med til at give god kundeserver hver dag og for ofte ros for kunderne. Der er altid personer som ødeligger det for andre, bare læs indlæget om indvandre, hvor du os siger din mening uden at argumentere for det.

Men anyway, hver kritisk på en ordentlig måde, for det er sku for nemt at sige: TDC er fucking lamme og dårlig kundeservice.

lær lidt af vores mentor qrazyleg.

ps. Omkring det med intelligens, tja igen er det jo generelisering, og hvem ved om anders fogh har humor???
LeG0lAsDK
Opera anmelder
Indlæg: 852
Tilmeldt: 22 apr 2002, 08:38

Indlæg af LeG0lAsDK »

Att: smooker.
Har ikke noget mod at folk generelt anvender det tekst som jeg skriver her på nettet, blot at de gør det i den sammenhæng som det var tænkt til. Ved ikke om det var mig der formulerede mig utydeligt eller også er det dig der ikke fatter kunsten i at citere ordentligt? For HVIS du nu havde læst hele mit indlæg ordentlig igennem, så var konstanteringen med at folk i telebutikker er dumme, kun rettet mod SELSKABET 3. Og ikke mod TDC, selve indlægget var blot skrevet som en kommentar/råd til united public at når man skal vælge 3, så skal man lige have i mente at deres organisationsstruktur ikke er nær så veludbygget som f.eks. TDCs er.

At du så anvender citatet i forbindelse med en tilsvining af Feffe, stiller jeg mig aldeles uforstående overfor for det var ikke det der var meningen med mit indlæg og mig bekendt så arbejder Feffe ikke i 3?
Kender ikke dine incitamenter til at kritisere Feffe, du har sikkert nogle, men i det mindste skal du lige have to forhold for øje.
Punkt 1: Hvis man vil kritisere forhold så skal man kunne argumentere hvorfor og ikke med den attitude Verden er bare ond mod mig uden at begrunde det. Jeg ved ikke hvad du til dagligt laver, men for mig at se så burde du have folkeskolepengene tilbage, for du har tydeligvis ikke lært en brik om at argumentere. :evil: :evil: :evil: :evil:

Punkt 2: Man hverken kan eller skal kunne kritisere individer (forklaring for snothvalpen Smooker: personer) som arbejder i en stor koncern for forhold som de ærligt talt ikke har en kinamands chance for at ændre, da de ikke sidder deroppe i systemet! Man skal istedet for respektere de gider at påtage sig et arbejde uanset dets karakter, fordi de ikke gider at blive forsørget af det offentlige modsat dig Smooker-.

Men det korte af det lange er, kære Smooker- gider du please at lade være med at spilde din tid på medarbejderne og hvis du er utilfreds så gå til ledelsen og klag over forhold for de kan ændre det. Selvom jeg blot tror at du bliver til grin i Nørregade, fordi du er en person som hverken kan eller vil argumentere for din sag, mere end blot de er dumme
:roll: :roll:
Tjilloh
Indlæg: 165
Tilmeldt: 22 apr 2002, 20:35

Indlæg af Tjilloh »

hehe rolig nu :) pas på det ikke bliver til mudderkast.. For det jo heller ikke sælig fedt..

Min opfattelse TDC er at de er et stabilt firma, men er ikke særlig glad for at de har overtaget Telmore for som FRZ siger, så har priserne ikke ændret sig :( hvorimod CBB nu er nede på 0,69 kr pr. min :)

men i skal bare være glade for i ikke har Arrownet som i-net udbyder for damn jeg har haft mange problemer med dem, men tror de er ved at få stabiliseret det nu.
Feffe
Site Admin
Indlæg: 1599
Tilmeldt: 22 apr 2002, 01:35
Geografisk sted: Det rigtige sted i DK..... KBH!!!
Kontakt:

Indlæg af Feffe »

Legolas: tak for hjælpen. men pas nu på med at være for personlig. Det er nok smoker er det. men det måtte jo komme med noget fight tilbage.
LeG0lAsDK
Opera anmelder
Indlæg: 852
Tilmeldt: 22 apr 2002, 08:38

Indlæg af LeG0lAsDK »

I har ret i at det forgående indlæg til tider er mudderkastningen, det viser vidst lidt om mig ;) Men for at hele mit indlæg skulle kunne have en sammenhæng, så blev jeg nødt til at anvende disse fraser.... Så kære Smoker, bare sorterer det fra som er en tilsvining af dig også har du essen :)
Peace out, jeg skal nu til julefrokost
FrZ
Chart Attack VIP
Indlæg: 5644
Tilmeldt: 12 maj 2002, 05:18
Geografisk sted: 2200
Kontakt:

Indlæg af FrZ »

Tjilloh skrev:hehe rolig nu :) pas på det ikke bliver til mudderkast.. For det jo heller ikke sælig fedt..

Min opfattelse TDC er at de er et stabilt firma, men er ikke særlig glad for at de har overtaget Telmore for som FRZ siger, så har priserne ikke ændret sig :( hvorimod CBB nu er nede på 0,69 kr pr. min :)

men i skal bare være glade for i ikke har Arrownet som i-net udbyder for damn jeg har haft mange problemer med dem, men tror de er ved at få stabiliseret det nu.
Hvilket er min primære grund til at hade TDC! - Da jeg har i-net, som aldrig har været andet end problemFRIT hos CC, kender jeg ikke meget til deres kundeservice der. Kan kun sige, at hatten fra TDC som satte det brugte 6 timer på at finde vores telefon indgang fra masten, som jeg pegede på, da han ankom :?:

Der udover satte han først i-net ledningen efter alarmen, da han ikke turde ringe til Securitas og få dem til at slå den midlertidigt fra. Havde jeg vidst, at det betød at mit net skulle afbrydes 2 min hver dag (lyder af lidt, men er RØV IRRITERENE), så havde jeg sq nok selv lige ringet...

Anyways.. Det er klart at Feffe lige prøver at vise os den anden side af TDC, selvom jeg ikke tror der er en! Men fair nok...

Lige tilsidst... hvor mange snakker egentligt ud fra ting de har HØRT? i forhold til hvad de rent faktisk har oplevet?
QrazyLeg
Ja, en del af privatiseringen skete tilbage i 80'erne/start 90'erne, og desværre var den noget så mislykket! - Men det skal ikke afskrække dem i at prøve igen. Mon ikke de har lært af deres erfaringer. Jeg er i hvert fald FOR privatisering. Så snart noget bliver styret af det offentlige, så går der buerokrati i den.

Men Telmore kan godt lige tage sig sammen, og rive sig selv i bollerne. 69 øre er vejen frem!
- I hate it when people compare FrZ with God. I mean, he's great and all, but he's no FrZ.
Brugeravatar
QrazyLeg
Site Admin
Indlæg: 7156
Tilmeldt: 22 apr 2002, 17:40

Indlæg af QrazyLeg »

FrZ >> Jeg ser skam også gerne at virksomheder privatiseres. Jeg går skam ikke ind for offentlige monopolbaserede virksomheder.

Men mener ikke der er et incitament for at kalde det monopolvirksomhed. Grunden til det kommer nedenfor, med historien inden for telekommunikation, for dem der gider læse det :lol: Det hele skulle gerne munde ud i en lille teori om hvorfor internet-udbuddet er som det er i dag.

I starten af 1880'erne (Telefonen er opfundet a G. Bells i 1875, så vi var sq hurtige med på trenden) blev det første firma og telefonabbonnementer en realitet i Danmark. Det var København dette fandt sted. Det var et aktieselskab ligesom i dag, Kjøbenhavns Telefon-Aktieselskab. Jyderne og resten af lille Danmark blev misundelige på det der slog gummirøjserne af mode-listens nr. 1 og der udsprang teleselskaber rundt om i landet. Hvem der skulle opføre telefonlinierne mellem de forskellige regioner kunne man ikke blive enige om. Det førte til dannelsen af større regionale virksomheder hvor man på bedste vis splejsede om udgifterne. Denne, ret så heftige, udvikling bragte antallet af telekunder i Danmark om omkring de 25.000 omkring år 1900.

De stadigt voksende selskaber og en besættelse i 1940 gjorde behovet for telefoni over endnu længere distancer, med mere pålidelighed, gjorde at der var brug for noget større og bedre serviceminded. Det skulle gå hurtigere at få fat på Trunte i København hvis manden i huset skulle få fat på hende fra slagelse. Så KTAS blev dannet og i årerne efter kom Jysk Telefon, Fyns kommunale Telefonselskab, Rigstelefonen og et par stykker mere.

Vi skal helt op i 1980'erne før at den internationale telefoni fik sin egen afdeling for at specialisere sig inden for det område for at kunne klare sig internationalt. Selskabet Telecom blev dannet ved lov i 1990, sammen med Tele Danmark, hvor de regionsbaserede og Telecom skulle høre indunder. Det blev gjort med incitamentet om at skabe en bred serviceminded og professionel virksomhed, der kunne klare sig på et internationalt niveau og imod internationale virksomheder. Danmark var/er nogle af verdensførende inden for infrastruktur og under dette hører telekommunikation. Infrastruktur er en del af statens (det offentliges) opgave uanset hvilken politisk man kigger på, lige bortset nogle ekstremistiske orienterede optikker. Den endelige fusion, verdens største på det daværende tidspunkt, skete i 1994, hvor det hele blev samlet under Tele Danmark A/S. Knap 20 mialliarder blev beløbet og 40000 danskere købte aktier i det nyoprettede overordnet aktieselskab.

En større international konkurrence og en senere fuldkommen privatisering, næste afsnit, af Tele Danmark gjorde at virksomheden lod sig opkøbe Ameritech i 1997, der kom til at eje 42% af aktierne.

Grundet at virksomheden ejede den danske stat stadigt en del af Tele Danmark. En lov der investerer 20 mia. kr. af borgernes penge kan altså gå rigeligt galt for økonomien hvis det kikser, så ejerskabet ser jeg lidt som en sikkerhedsnødvendighed. Men det er bare min mening. Men i 1998 overtog Tele Danmark så resten af statens aktier. Dermed var privatisering af en infrastruktuel virksomhed en realitet og fuldkommen.

Tele Danmark blev året efter en del af det der gør dem til en af verdens største virksomheder. Ameritech indgik samarbejde med SBC, et endnu større amerikansk selskab.

Da det kom til at hedde TDC et par år senere lå der mere end bare en navneforandring bag det. En ny intern struktur, hvor datterselskaber blev dannet, bl.a. et ren kundeorienteret selvskab (TDC kundeservice) og en del andre afdelinger der ikke direkte har noget med telefoni at gøre. Den strategiske planlægning af det der kendes som TDC Internet findes også her.

SBC har i år solgt sin aktiepost i TDC. Det blev købt af TDC selv og en række institutionelle investorer. Forskellen fra før betyder at TDC i dag har flere dominerende aktionærer. Der er altså ikke en ensrettet topstyring i virksomhed men faktisk en duo/pluralistisk strømning.

Denne gennemgang for viderekommende skal give en forklaring om hvorfor TDC er så store som de er, hvorfor der ikke er tale om en monopolforretning fra statens side og lidt et billede på udviklingen inden for tele/data-kommunikation.

Internettet og dets udbydere hører under den sidst-nævnte terminologi, og det er nok den de fleste af jer (os) mener når vi snakker TDC. Ikke om de har for lidt PS2-maskiner hjemme for det sker skam også i alle andre virksomheder som Fona og Merlin. Førstnævnte har jeg selv oplevet iøvrigt at selv om kunden bag mig i køen var skrevet op så var der altså ikke flere til hende. Jeg fik den sidste og var glad og hun var arrig. Havde jeg nået ud af butikken inden hun kom ind, havde jeg set Fona som den mest pålidelige virksomhed der findes i verden der holder hvad de lover... nå ja bortset lige fra dengang de havde solgt mit fjernsyn, jeg havde bestilt og som var lagt til side til mig til dagen efter og det var blevet solgt i mellemtiden. :mad:

Hvis man ser på internet, så lægges/overføres det via telefonlinier, så længe der er tale om ADSL og nedefter. Med det i ménte at der tales/diskuteres/argumenteres for et nationalt højhastighedsforbindelsesnet, hvor der skal dannes regionale fællesnet først så er udviklingshistorien om telefonen i Danmark sideløbende med historien om internettet i Danmark. Der var nogle få der startede med det, så lidt flere spredt ud over landet og til sidst hele landet. Antenneforeninger og boligforeninger kan sættes lidt i sammenhæng med JT/KTAS/FKT foregangsløbere. De tre virksomheder kan sættes sammen med de lokale netværk, der bl.a. er på tale i Aalborg, hvor det hele skal styres af et større selskab for at skabe en kobling mellem virksomhederne for at give et ens produkt i uanset hvor man bor i landet. Det hænger sammen med dannelsen af Tele Danmark. De udefrakommende forhold/konkurrenter er f.eks. Bredbåndsbolaget.

Håber dette indlæg gav bare lidt mening. Ellers må I hellere end gerne flame mig for at skrive indlæg, endnu engang, på længde med Koranen med ca. samme forståelighed. Ville gerne kunne forklare/beskrive det kortere men frygtede at en del af konsensus blev tabt pga. manglende forklaring...

Til dem der ikke gad læse min Jane Aamund roman, så stod der at TDC ikke var statsejet og at det blev 100% privatiseret i 1998.
www.chartattack.dk og #chart.dk @ EFnet administrator - come join us, it's fun!
"TV is chewing gum for the eyes" - Frank Lloyd Wright
Feffe
Site Admin
Indlæg: 1599
Tilmeldt: 22 apr 2002, 01:35
Geografisk sted: Det rigtige sted i DK..... KBH!!!
Kontakt:

Indlæg af Feffe »

-Smoker- skrev:Så også lige kontant her i tirsdags.. -Hvor de uddelte pris for flest klager !

-Sjovt nok toppede TDC også der.. ligesom sidste år
....men det er vel fordi de er størst som i siger - NOT :lol:

-Den holder bare ikke- TDC er og bliver en skurk !! -Der IKKE har Go kundeservice !
-og hvis det er fordi de er så store må de opdele sig i mindre grupper eller noget..........
så kom der et modargumentations link mere smoker

http://www.mobilsiden.dk/nyheder/news.php?visSide=1948

http://www.teleanke.dk/t2w_341.asp
amh
CAs dkbn-luder
Indlæg: 5244
Tilmeldt: 04 okt 2004, 13:22
Geografisk sted: Midten af Dyreskuepladsen

Indlæg af amh »

Endnu et eksempel på TDC`s dårlige kundeservice:

jeg havde købt en MP3 afspiller i deres butik i Holbæk. Jeg ga 499.- for den, Efter 2 mdr. Forsvandt lyden i højer side, af hørerprobberne, og jeg gik der ned for at få den repareret, men NEJ! det kunne jeg ikke, for modellen var udgået, så jeg ville få en ny. Det var så også i orden, men de tog den ikke retur, så hun skrev på bonèn, at den var blevet byttet den og den dato. DÈT må man IKKE ifølge fobrugerrådet, hun skal trække den retur og gi mig mine penge, og så kan jeg købe den anden MP3 afspiller. Da jeg så havde konfronteret sælgeren med det hun havde gjort var forbudt, det eneste hun sagde var "Det beklager jeg" Så jeg havde givet 499.- for en vare der var sat ned til 299.- OG det forklarede jeg hende jeg gerne ville ha 200 kr. tilbage, gik hun helt baserk, og sagde "Det kunne der ikke blive tale om!" Nå, sagde jeg så og fik den nye MP3 afspiller, men der var sq samme fejl i, der virkede den ene side ikke, da jeg starteded den + den kunne finde på at gå af sig selv. Nå, jeg måtte tage en tur der ind igen, og forklarede at den ikke virkede i den ene side. han ville sende den til rep. Og jeg kunne komme og hente den igen den 23 dec. Den 23 dec kom jeg der ned for at hente MP3 afspilleren, og gav ham mit rep. Nummer. Han gik ud bagved og kom tilbage, og spurgte andre medarbejder diskret om de havde set den, de svarede "Nej" Og han kom hen og fortalte at han faktisk ikke viste hvor i verden den var. Han ringede til fabrikken som stod for reppen, og de sagde at den var sendt afsted for nogle dage siden.... Og jeg kunne forvente de havde den igen om en uges tid. Dér ville jeg snakke med butiks chefen, og han kom og skabte sig værre end medarbejderne, og folk kiggede på ham som om han var idiot! Det fik jeg ikke noget ud af så jeg ringede til TDC kundeservice og spurgte hvem dér stod for butikkerne. Jeg kom igennem til (Den første flike person i TDC!!) og han sagde jeg skulle fortælle hva problemet var. jeg fortalte lystigt om problemet, og han ville finde en løsning. et par timer efter ringer han og siger jeg kunne gå ned og hente en ny MP3 afspiller, med nyt garantibevis. Og INGEN penge tilbage!!! SÅ FUCK TDC!!!!!!

Hader dem virkelig!!!!
Kazo
Proud Chart Attack Member
Indlæg: 1121
Tilmeldt: 24 apr 2002, 20:47
Geografisk sted: Kbh.

Indlæg af Kazo »

Lyder ikke som en sjov oplevelse, og du har ikke fået den bedste behandling, men man skal altid tænke på at dem der står i butikken blot følger de retningslinjer der er givet fra TDC. Jeg arbejder med et job der er meget lig det folk har i TDC butikkerne, og det er sgu ikke altid sjovt at stå og forklare folk hvordan tingene forholder sig, når man godt selv kan forstå kundens situation.
Billede
Feffe
Site Admin
Indlæg: 1599
Tilmeldt: 22 apr 2002, 01:35
Geografisk sted: Det rigtige sted i DK..... KBH!!!
Kontakt:

Indlæg af Feffe »

hehe ahn... så har du snakket med min gamle chef, flemming guldberg.

men ja du har ret. Hvis sælger vælger at ombytte produkt til noget tilsvarende, kan man vælge at få penge retur.

Jeg oplever dog stadig at folk har købt en varer til 499 og så kommer de ned når produtket er på tilbud og fortæller der en fejl. fejlen bliver konstateret og kunden får et nyt magen til produkt, som er sat ned i mellemtiden. ja så vil kunden ha differencen udbetalt, men det er jo logik at det får man ikk.. men når der blir ombyttet til en anden varer som ikk er magen til, ja så er det en anden snak.

Jeg synes du skal skrive en klage til TDC, så er jeg sikker på du får dine penge igen, hvis du altså har fået ombyttet til en ny anden slags varer.

btw: køb ikke SEPIA mp3 afspillere fra TDC.. det er det værste lort
amh
CAs dkbn-luder
Indlæg: 5244
Tilmeldt: 04 okt 2004, 13:22
Geografisk sted: Midten af Dyreskuepladsen

Indlæg af amh »

Feffe skrev: btw: køb ikke SEPIA mp3 afspillere fra TDC.. det er det værste lort
Okay. Men det var sådan en MP3 afspiller jeg fik den byttet til, fra den MEDION jeg havde, som var Kvali, men dog var defekt :cry:

jeg vil straks gå igang med at skrive en klage til TDC.

har du arbejdet i TDC Holbæk?
amh
CAs dkbn-luder
Indlæg: 5244
Tilmeldt: 04 okt 2004, 13:22
Geografisk sted: Midten af Dyreskuepladsen

Indlæg af amh »

Så er der sendt en klage afsted til TDC. Regner sq engetlig ikke med at hører fra dem, da der var oprettet et specielt site for klager. Men jeg vil følge op på det, (hvis jeg får svar, ellers ringer jeg sq der ind og skaber mig :lol: ) De kan rende mig snart! Hehe..
amh
CAs dkbn-luder
Indlæg: 5244
Tilmeldt: 04 okt 2004, 13:22
Geografisk sted: Midten af Dyreskuepladsen

Indlæg af amh »

Ja, så har jeg fået svar... jeg blev ringet op af TDC Holbæk, hvor han sagde at det var deres fejl, og jeg kunne komme ned og hente de 200 kr. Eller få dem sendt på en Chek, men det ville tage 5-6 uger får den kom frem. Så, han satte dem ind på min konto. jeg skrev en mail til dem i mandags, og ringede igår eftermiddag. Så, ja, det kan betale sig at klage ;-)
Besvar