Jensens originale gryderetter
Redaktør: 3dotz
For sjov lokkede jeg familien med på Jensens (Århus) i går (efter at have fulgt med her). Maden smagte faktisk ok, men den var meget lidt varm da den kom og det var desværre først efter en lille times venten. Pigen på 8 var meget tilfreds med pizzaen selv om hun fik den forkerte Den lille tegnemappe der lå på bordet var også meget populær. Var vi bare kommet til "billigtid" havde jeg såmænd været tilfreds.
Har kun prøvet Bones en gang (sidste gang) Bestilte hjemmefra og ventede alligevel en lille time på stedet, og da vi kom hjem (p!ssesultne) var der kun 1 portion og vi have bestilt og betalt for 2 Det smagte rigtig godt, men vi blev nødt til at få rugbrød alligevel.
Næh, McDonalds og Burger King - de virker hvis det skal være fast food
Har kun prøvet Bones en gang (sidste gang) Bestilte hjemmefra og ventede alligevel en lille time på stedet, og da vi kom hjem (p!ssesultne) var der kun 1 portion og vi have bestilt og betalt for 2 Det smagte rigtig godt, men vi blev nødt til at få rugbrød alligevel.
Næh, McDonalds og Burger King - de virker hvis det skal være fast food
http://www.bones.dk/asp/find.aspQrazyLeg skrev:Nej det er så vidt jeg ved kun et jydealternativ (og Odense) til Jensens.
Men det smager fandme godt
http://www.bones.dk
Øv ja, det må så vente inden jeg hopper derned og æder ;D - Tror forresten at et lille pita med kylling står og skriger mit navn nede på Konya - må hellere komme den til undsætning ;D
- I hate it when people compare FrZ with God. I mean, he's great and all, but he's no FrZ.
-
- Chart Attack VIP
- Indlæg: 2769
- Tilmeldt: 22 apr 2002, 09:46
- Geografisk sted: FestJylland
- Kontakt:
Rullebåndet du snakker om er en båndgrill... Grill-ternene kommer ikke fra noget forudskåret men fra de riste bøfferne ligger på, akkurat som på en almindelig grill..!QrazyLeg skrev: Jeg synes iøvrigt det er forkasteligt at en "restaurant" som de selv kalder sig tilbereder deres mad på den måde de gør. Når man bestiller en bøf på andre restauranter så bliver denne smidt på en pande. På Jensens Bøfhus kommer den på et "rullebånd", ført gennem noget varmehalløjsa og så er den færdig når den kommer ud på den anden side. De riller/ridser man som kunde ser i bøffen fra en grill-rist stammer fra noget der er forudskåret.
Men kom til Jensens i Esbjerg og spis.. her har vi en god "gammeldaws" grill, med rigtig ild!
Sovsen kommer nøjagtig som den du køber i supermarkedet... bare i lidt større mængder..! Vi har vores eget cateringfirma som laver alle vores produkter (bl.a. også de førnævnte færdigretter.. ) De laver sovsen fra bunden, og vi blander så selv fløden i... ligesom dem i supermarkedet...!QrazyLeg skrev: Sovs'en er ikke en der bliver blandet på restauranten. Den bliver lavet på fabrik og sendt ned i store bøtter.
Du har ret i at nogle af vores produkter kommer færdigsnittet fra Flensted.. men dette drejer sig kun om ting som fx Iceberg, gulerod og peberfrugt.. jeg vil dog ikke mene at det forringer kvaliteten da det er pakket så det kan holde sig, og altid anvendes max 2 dager efter prod.dato..! Ting som agurker, tomater, og champignons skære og tilbereder vi selv...!QrazyLeg skrev: Alt i salatbaren kommer færdigsnittet, hvilket ikke får mig til at tænke på ordet "friskt" som der ellers så kækt står på et skilt ovenover salatbaren. Sørgeligt men sandt.
Og det med at Bone's salatbar er mere frisk og "hjemmesnittet"... den holder ikke en meter.. min køkkenchef er tidligere køkkenchef på Bone's og hun fortæller at de også får leveret deres salat fra Flensted..!
Dette indlæg er ikke for at "forsvare" Jensens...for I har ret i at der på nogle punkter er gået lidt McD i den.. (som før nævnt så er det jo en forretning som så mange andre steder) ...jeg synes bare også der skal være rimelighed i det der bliver skrevet..!
Hvordan JEG ved det. Jeg er selv Bøffboss på Jensens Bøfhus.QrazyLeg skrev: Hvordan jeg ved det. Jeg kender to "kokke" der arbejder på Jensens Bøfhus.
| Somewhere deep inside me, I found, the child I used to be |
Haha... Hvordan kan man nogensinde sammenligne Bone's og Jensens :S
Jeg kan ikke komme i tanke om et sted jeg hellere vil spise (og da slet ikke i den prisklasse) end Bone's.
Jeg har været på Jensen's GRILL en gang- ÉN GANG!! ... og der blev jeg vanvittig skuffet og sætter ikke mine ben der igen, medmindre jeg da fået maden gratis.
Færdigretterne vil jeg ikke kommentere på da jeg ikke har smagt dem.
Jeg kan ikke komme i tanke om et sted jeg hellere vil spise (og da slet ikke i den prisklasse) end Bone's.
Jeg har været på Jensen's GRILL en gang- ÉN GANG!! ... og der blev jeg vanvittig skuffet og sætter ikke mine ben der igen, medmindre jeg da fået maden gratis.
Færdigretterne vil jeg ikke kommentere på da jeg ikke har smagt dem.
Det er en helt fair rettelse TheJackal. Det var som jeg havde fået det fortalt. Jeg tager gerne mine ord i mig omkring Jensens Bøfhus igen. Rimelighed skal der også til
Til gengæld giver jeg mig ikke ang. Bone's. Dels fordi jeg selv har været i køkkenet der. Ikke som arbejder, men har været der når jeg har været derinde og spise fordi jeg (sjovt nok) også kender to der arbejdede på Bone's. Om de er skiftet til færdigrevet gulerod skal jeg ikke sætte mig som domsmand over. Salat, løg og agurk bliver stadig snittet "live". Netop salat er det jeg helst vil have bliver samme dag i det mindste. Uanset hvordan du pakker det (jeg må næsten gå ud fra det bliver vakuum-pakket) så bliver det altså fesent i kanten.
En ting der undrer mig? Har i 3 hastigheder på det bånd? Jeg bliver spurgt om rød, medium eller gennemstegt når jeg er der. Uanset hvad jeg siger er den godt og grundigt gennemstegt når jeg får den (kan ikke fordrage gennemstegt oksekød. Den skal sige muuh! når jeg skærer i den).
Til gengæld giver jeg mig ikke ang. Bone's. Dels fordi jeg selv har været i køkkenet der. Ikke som arbejder, men har været der når jeg har været derinde og spise fordi jeg (sjovt nok) også kender to der arbejdede på Bone's. Om de er skiftet til færdigrevet gulerod skal jeg ikke sætte mig som domsmand over. Salat, løg og agurk bliver stadig snittet "live". Netop salat er det jeg helst vil have bliver samme dag i det mindste. Uanset hvordan du pakker det (jeg må næsten gå ud fra det bliver vakuum-pakket) så bliver det altså fesent i kanten.
En ting der undrer mig? Har i 3 hastigheder på det bånd? Jeg bliver spurgt om rød, medium eller gennemstegt når jeg er der. Uanset hvad jeg siger er den godt og grundigt gennemstegt når jeg får den (kan ikke fordrage gennemstegt oksekød. Den skal sige muuh! når jeg skærer i den).
www.chartattack.dk og #chart.dk @ EFnet administrator - come join us, it's fun!
"TV is chewing gum for the eyes" - Frank Lloyd Wright
"TV is chewing gum for the eyes" - Frank Lloyd Wright
-
- Proud Chart Attack Member
- Indlæg: 2709
- Tilmeldt: 29 apr 2002, 13:22
-
- Chart Attack VIP
- Indlæg: 2769
- Tilmeldt: 22 apr 2002, 09:46
- Geografisk sted: FestJylland
- Kontakt:
QrazyLeg skrev:Det er en helt fair rettelse TheJackal. Det var som jeg havde fået det fortalt. Jeg tager gerne mine ord i mig omkring Jensens Bøfhus igen. Rimelighed skal der også til
Jeg skal ikke kunne sige hvordan det foregår på Bones i andre byer.. Ved kun hvordan det foregår her i byen..QrazyLeg skrev:Til gengæld giver jeg mig ikke ang. Bone's. Dels fordi jeg selv har været i køkkenet der. Ikke som arbejder, men har været der når jeg har været derinde og spise fordi jeg (sjovt nok) også kender to der arbejdede på Bone's. Om de er skiftet til færdigrevet gulerod skal jeg ikke sætte mig som domsmand over. Salat, løg og agurk bliver stadig snittet "live". Netop salat er det jeg helst vil have bliver samme dag i det mindste. Uanset hvordan du pakker det (jeg må næsten gå ud fra det bliver vakuum-pakket) så bliver det altså fesent i kanten.
Færdigskåret, vacuumpakket salat vil selvfølgelig aldrig kunne måle sig med frisk-skåret salat... men jeg synes nu ikke det er så slemt, og smag og behag er jo som bekendt forskellig fra person til person..
Du er ikke helt forkert på den.. Vores båndgrills har 3 bånd med forskellige hastigheder...: Rød, medium og weel-done..QrazyLeg skrev:En ting der undrer mig? Har i 3 hastigheder på det bånd? Jeg bliver spurgt om rød, medium eller gennemstegt når jeg er der. Uanset hvad jeg siger er den godt og grundigt gennemstegt når jeg får den (kan ikke fordrage gennemstegt oksekød. Den skal sige muuh! når jeg skærer i den).
Udover det er der nogle "låger" hvor bøfferne kan tages ind og ud, hvis de fx skal have lidt mere..
Men der skal ikke være tvivl om at jeg heller ikke selv synes om brugen af båndgrill... Det "sjove" går ligesom af det når man bare putter et stykke råt kød ind i den ene ende og får en færdig bøf ud i den anden..
Heldigvis har vi ikke båndgrill på det Bøfhus jeg er på (som et af de eneste steder i kæden) , men istedet en go' "gammeldags" lavastens-grill med ægte ild..
Jeg synes også der er lidt mere udfordring i at tilberede en bøf på en rigtig grill..
Og du har ret.. en god bøf skal IKKE gennemsteges, det er SYND!!!
Regards
TheJackal
| Somewhere deep inside me, I found, the child I used to be |
Re: Jensens originale gryderetter
Mine yndlings færdigretter har jeg ikke kunne købe længe i hverken Irma eller Kvickly Xtra. Nogen der har samme problem? Evt. ved om de er udgået?nco skrev:Jeg kan varmt anbefale overstående.
nco\\ CHART ATTACK 1999
Administrator and founder of CA
Administrator and founder of CA
Mener SuperBest har dem.
www.chartattack.dk og #chart.dk @ EFnet administrator - come join us, it's fun!
"TV is chewing gum for the eyes" - Frank Lloyd Wright
"TV is chewing gum for the eyes" - Frank Lloyd Wright
Puha, det er jeg glad for at høre. Så må jeg finde nye steder at købe dem. Jeg har også sendt en mail til Jensens, for at se hvad de svare.TheJackal skrev:Retterne er ikke udgået fra sortimentet, men jeg skal ikke kunne sige om din lokale biks har valgt at stoppe salget.. :? :D
Jeg så dem så sent som i eftermiddags i den lokale SuperBrugs.. :)
nco\\ CHART ATTACK 1999
Administrator and founder of CA
Administrator and founder of CA
Kode: Vælg alt
From: "Anette Molt" <am@jensensfoods.dk>
To: "nco"
Sent: Thursday, May 26, 2005 2:43 PM
Subject: SV: Jensens originale gryderetter
Kære kunde
Jensen´s Originale gryderetter har Coop Danmark for øjeblikket meldt ud af deres sortiment, for at skabe plads til andre varer. Gryderetterne kan derfor først købes til efteråret igen i Kvickly. Gryderetterne burde dog kunne købes i Irma.
Med venlig hilsen
Jensen´s Foods A/S
Anette Moldt
nco\\ CHART ATTACK 1999
Administrator and founder of CA
Administrator and founder of CA
-
- CAs dkbn-luder
- Indlæg: 5244
- Tilmeldt: 04 okt 2004, 13:22
- Geografisk sted: Midten af Dyreskuepladsen
Ja, præcis, det er den nemmeste måde at komme af med varerne, ved at lave en såkaldt kampange i den lokale Brugs. Så sætter man dem lidt ned stykket, eller sælger 2 for 30.- Eller hvor meget det nu var. Arbejder selv i SuperBrugsen, og der gør vi sådan.TheJackal skrev:Hmm.. mystisk at jeg kunne se dem i SuperBrugsen..
Men det er nok derfor der var tilbud på dem... de havde sikkert et lager de skulle af med..
Ja det er da sjældent man kommer lettere af med varer ved at sætte prisen op ihvertfald...
Tvivler på SuperBrugsen er den eneste virksomhed der benytter det trick. Ikke ligefrem nogen Einstein teori der ligger bag jo.
Tvivler på SuperBrugsen er den eneste virksomhed der benytter det trick. Ikke ligefrem nogen Einstein teori der ligger bag jo.
www.chartattack.dk og #chart.dk @ EFnet administrator - come join us, it's fun!
"TV is chewing gum for the eyes" - Frank Lloyd Wright
"TV is chewing gum for the eyes" - Frank Lloyd Wright
Oetkers pizzaer er nok de klammeste pizzaer EVAH!
Føj for satan... Siden jeg er flyttet hjemmefra, så har jeg eksperimenteret en del med færdigretter - ik fordi jeg ikke kan lave med (Læs: DET KAN JEG IKKE!) men mest fordi jeg ikke gider bruge mere end 10 minutter på at lave med når jeg alligevel sidder og stopper i gabet helt alene (udover når bureauet sender en pige )
Føj for satan... Siden jeg er flyttet hjemmefra, så har jeg eksperimenteret en del med færdigretter - ik fordi jeg ikke kan lave med (Læs: DET KAN JEG IKKE!) men mest fordi jeg ikke gider bruge mere end 10 minutter på at lave med når jeg alligevel sidder og stopper i gabet helt alene (udover når bureauet sender en pige )
Vær lidt flinkere over for folk generelt og du får det bedre selv.