Total Overdose

Chart Attacks udgave af Rene ord for pengene. Hvad er hot, hvad er not, hvad skal man ikke bruge penge på og hvad skal man end ikke bruge båndbredde på. Dette forum er ikke kun begrænset til musik, men også film, spil, restauranter, diskoteker. Kort sagt alt, hvad man kan spare penge på eller anbefale.

Redaktør: 3dotz

Besvar
Spike
Indlæg: 276
Tilmeldt: 22 aug 2002, 15:55
Geografisk sted: Hej Mor...
Kontakt:

Total Overdose

Indlæg af Spike »

Ja så fik jeg Total Overdose ind af døren igår...

Jeg kan stærkt anbefale det hvis man er til hensynsløs vold og vilde skud dueller... Dette spil er en dejlig ny ting hvor at man ikke går så meget op i om det er realistisk men mere at når man spiller det føler man at man er med i sin helt egen action film...

Spillet er en blanding af GTA og max Payne krydderet med det bedste fra el mariachi... Så hvis du har lyst til at nakke mennesker mens man laver det fedese moves så er det her spillet som du må eje...

Gameplay(10/10)
Grafik(6/10)
Musik(10/10)
Lyd(8/10)
Asskicker
Indlæg: 89
Tilmeldt: 23 apr 2002, 17:19

Indlæg af Asskicker »

Holdbarhed 0 :P~~
Ej, jeg synes spillet er fedt nok.. dog ALT for mange video sekvenser efter min smag, det er fint nok hvis de var fede.. men det er de nu ikke rigtigt.

Dog er spillet herligt at spille, men bliver en anelse trivielt :D

Smag og behag
infected PornStar
Proud Chart Attack Member
Indlæg: 2709
Tilmeldt: 29 apr 2002, 13:22

Indlæg af infected PornStar »

synes spillet er okay hvis man bare skal koble auf men ellers synes jeg ikke det er noget.... bil delen sutter hverfald.... griner nok spil men ikke noget jeg ville bruge penge på!
BilledeBilledeBillede
Besvar