QrazyLeg skrev:
Jeg synes iøvrigt det er forkasteligt at en "restaurant" som de selv kalder sig tilbereder deres mad på den måde de gør. Når man bestiller en bøf på andre restauranter så bliver denne smidt på en pande. På Jensens Bøfhus kommer den på et "rullebånd", ført gennem noget varmehalløjsa og så er den færdig når den kommer ud på den anden side. De riller/ridser man som kunde ser i bøffen fra en grill-rist stammer fra noget der er forudskåret.
Rullebåndet du snakker om er en båndgrill... Grill-ternene kommer ikke fra noget forudskåret men fra de riste bøfferne ligger på, akkurat som på en almindelig grill..!
Men kom til Jensens i Esbjerg og spis.. her har vi en god "gammeldaws" grill, med rigtig ild!
QrazyLeg skrev:
Sovs'en er ikke en der bliver blandet på restauranten. Den bliver lavet på fabrik og sendt ned i store bøtter.
Sovsen kommer nøjagtig som den du køber i supermarkedet... bare i lidt større mængder..! Vi har vores eget cateringfirma som laver alle vores produkter (bl.a. også de førnævnte færdigretter..
) De laver sovsen fra bunden, og vi blander så selv fløden i... ligesom dem i supermarkedet...!
QrazyLeg skrev:
Alt i salatbaren kommer færdigsnittet, hvilket ikke får mig til at tænke på ordet "friskt" som der ellers så kækt står på et skilt ovenover salatbaren. Sørgeligt men sandt.
Du har ret i at nogle af vores produkter kommer færdigsnittet fra Flensted.. men dette drejer sig kun om ting som fx Iceberg, gulerod og peberfrugt.. jeg vil dog ikke mene at det forringer kvaliteten da det er pakket så det kan holde sig, og altid anvendes max 2 dager efter prod.dato..! Ting som agurker, tomater, og champignons skære og tilbereder vi selv...!
Og det med at Bone's salatbar er mere frisk og "hjemmesnittet"... den holder ikke en meter.. min køkkenchef er tidligere køkkenchef på Bone's og hun fortæller at de også får leveret deres salat fra Flensted..!
Dette indlæg er ikke for at "forsvare" Jensens...for I har ret i at der på nogle punkter er gået lidt McD i den.. (som før nævnt så er det jo en forretning som så mange andre steder) ...jeg synes bare også der skal være rimelighed i det der bliver skrevet..!
QrazyLeg skrev:
Hvordan jeg ved det. Jeg kender to "kokke" der arbejder på Jensens Bøfhus.
Hvordan JEG ved det. Jeg er selv Bøffboss på Jensens Bøfhus.